Καμμένος: Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα...«Να επιλέξει ο κ. Μητσοτάκης»..

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Δημοκρατία η...
αποδοχή εκ μέρους του της θέσης αυτής» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να επιλέξει ανάμεσα στην ψυχή του καραμανλισμού, στον Βύρωνα Πολύδωρα» ή, όπως ανέφερε, «στους θιασώτες του Παττακού και στους βιβλιοπώλες των ρατσιστικών και αντισημιτικών βιβλίων που έχει επιλέξει σήμερα ως αντιπρόεδρο και στελέχη του».

«Είναι η ώρα να αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν θα βάλει οριστική ταφόπλακα στην ψυχή της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Πρέπει επιτέλους να αποφασίσει με ποιους θα είναι» κατέληξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του συγκυβερνώντος κόμματος, Μανταλένα Παπαδοπούλου, χαιρέτισε την πρόταση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει ο Βύρων Πολύδωρας καθήκοντα προέδρου του ΕΣΡ.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θεωρούμε ότι η προσωπικότητα του Βύρωνα Πολύδωρα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο θεσμός για αυτή τη θέση» δήλωσε η κ. Παπαδοπούλου και κατέληξε:

«Η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει, επιτέλους, να συναινέσει στο αίτημα για την άμεση συγκρότηση του ΕΣΡ, ώστε να πάψει να επικρατεί το καθεστώς ανομίας και αναρχίας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να αφήσει κατά μέρος τα κάθε είδους μικροπολιτικά παιχνίδια της».

Σχόλιο έκανε και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

«Όταν η σημερινή ΝΔ των Μητσοτάκη - Σαμαρά απορρίπτει για την προεδρία του ΕΣΡ τον Βύρωνα Πολύδωρα, πολιτικό με πεντακάθαρες περγαμηνές ηθικής και εντιμότητας και ο οποίος - κυρίαρχο στοιχείο - προέρχεται από τις πολιτικές ρίζες του ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνου Καραμανλή, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας σε ποιο μόρφωμα έχει μετατραπεί αυτό το κόμμα. Για την ιστορία να υπενθυμίσω ότι ο σημερινός πρόεδρος της λεγόμενης ΝΔ είχε καταψηφίσει και τον καραμανλογενή Προκόπη Παυλόπουλο για ΠτΔ» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κουίκ...

tovima.gr