Απάντηση Τσίπρα στην προβοκάτσια: Εάν θέλετε θέατρο στις κάμερες, περάστε έξω (βίντεο)

Με αιχμηρό τρόπο και σε υψηλούς τόνους εν μέσω χειροκροτημάτων από τους αγρότες απάντησε στην κακοστημένη… προβοκάτσια στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας.
«Αν θέλετε να κάνετε θέατρο στις κάμερες, κάντε δηλώσεις έξω» είπε -μεταξύ άλλων- σε έντονο ύφος ο πρωθυπουργός προς όσους αρνούνταν να καταλάβουν πως η σύσκεψη με τους τοπικούς παραγωγικούς φορείς δεν μπορεί να γίνει με δημοσιογραφική κάλυψη.
Σε κάθε επίσημη συνάντηση ή σύσκεψη μεταξύ φορέων και κυβερνητικών στελεχών είθισται να αποχωρούν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι για να προχωρήσει η διαδικασία.
Έτσι, μετά το πέρας της εισαγωγικής του δήλωσης, ο Αλέξης Τσίπρας περίμενε να βγουν από την αίθουσα οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι κάμεραμαν για να ξεκινήσει η κουβέντα με τους παραγωγικούς φορείς της Κρήτης.
Μερίδα των αγροτών αλλά και οι δημοσιογράφοι αρνούνταν να συναινέσουν σε αυτό, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να παίρνει φανερά εκνευρισμένος το λόγο για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
«Έχω κάνει τρεις φορές συναντήσεις με αγρότες στο γραφείο μου. Ήρθαν τρεις φορές επιτροπές αγροτών» είπε αρχικά και πρόσθεσε, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι: «Αν θέλετε να κάνετε θέατρο στις κάμερες, κάντε δηλώσεις έξω».
«Εδώ θα λύσουμε τα προβλήματα» επισήμανε σε υψηλό τόνο, για να συμπληρώσει πως «σε εμένα δεν θα κάνετε τέτοια».
«Όποιος θέλει να κάνει θέατρο σε δημοσιογράφους να κάνει δηλώσες έξω! Κλείνουν οι πόρτες και ακούγονται τα προβλήματα! Γίνεται ειλικρινής διάλογος, όχι εκπομπή!» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο: