Ο Αθανάσιος Γκακίδης υποψήφιος με τον συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση».

Ο Αθανάσιος Γκακίδης γεννήθηκε το 1976. Ο πατέρας του Κωνσταντίνος Γκακίδης αυτοκινητιστής, είναι από τον Σάκκο και η μητέρα το Δήμητρα Βογά αγρότισσα, από την Οινόη Ορεστιάδας. Έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στον Σάκκο και στη συνέχεια έζησε και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα. Το 1988 μετανάστευσε με την οικογένεια του στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, όπου και τελείωσε το Ελληνικό Γυμνάσιο και Λύκειο. Το 1994
εισάγεται στο Οικονομικό Τμήμα της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην Ανάπτυξη και τον


Προγραμματισμό και μετά την αποφοίτηση του δίνει κατατακτήριες και εισάγεται στο Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ορεστιάδα, όπου και εγκαθίσταται το 2001 ως εργαζόμενος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Νέας Ορεστιάδας Α.Ε. Το 2002 διορίζεται στη Νομαρχία Έβρου και υπηρετεί διαδοχικά στη Διεύθυνση Υγείας στην Αλεξανδρούπολη, στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών στην Ορεστιάδα και στο Τμήμα Εμπορίου του Επαρχείου Βορείου Έβρου, έως και σήμερα.
Τέλος την τετραετία 2004-08 διετέλεσε συνεργάτης πολιτικού γραφείου.
Από το 2002 είναι μέλος  του Οικονομικού  Επιμελητηρίου Ελλάδας, είναι μέλος του  αθλητικού συλλόγου Γ.Σ. Ένωση Οινόης Ορεστιάδας και την  περίοδο 2007-09 υπήρξε πρόεδρος του, μέλος του Δ.Σ. του Κολυμβητικού Συλλόγου Ορεστιάδας και μέλος πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.
Είναι κάτοικος Ορεστιάδας, άγαμος και μιλάει Γερμανικά και Αγγλικά. 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ????

    ΟΛΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

    ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ?ΣΕ ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ 'ΟΡΑΜΑΤΑ' ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?

    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ

    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλη απογοητευμενη,οι μισες απο τις απαντησεις στις ερωτησεις σου,βρισκονται στο παραπανω κειμενο.αν εκανες τον κοπο να το διαβασεις θα ξοδευες λιγοτερο χρονο για να σκεφτεις τι ακριβως πικροχολο σχολιο θελεις να γραψεις.αν εισαι κατοικος της ορεστιαδας τοτε ειναι σιγουρο πως εχεις και τις απαντησεις και για τις αλλες μισες σου ερωτησεις.
    και στο φιναλε κανεις δεν ειναι αυτοκλητος σωτηρας μας.ο καθε ενας που το επιθυμει θετει εαυτον υποψηφιο και εκθετει το ονομα του.για το εαν εκλεγει η οχι μην ξεχνας ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος αποφασιζει ο κοσμος.αφηστε λοιπον τον κοσμο να παρει τις αποφασεις του.
    *και επειδη φαινεται πως εχει αριστη γνωση του διαδικτυου (εκτος και αν κανω λαθος)θα επρεπε να καταλαβεις πως το μεσο αυτο ειναι το πλεον προσφορο σε καποιον να διαφημιστει.
    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ(με συγκεκριμμενη ομως αποψη για διαλογο και οχι για επιφωνηματα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου