«Χαιρετισμός του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη»

Κυρίες  και κύριοι.
Η σημερινή μέρα είναι ιστορική γιατί τοποθετεί πλέον και τυπικά την Ανατολική Μακεδονία Θράκη σε μία νέα εποχή. Σηματοδοτεί την νέα εποχή που επιβάλλεται να πορευθούμε. Όπως ενδεχομένως πολλοί ξέρατε ο συνδυασμός μας φέρει τον γόνιμο τίτλο ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΕΝΙΑΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Το  λογότυπο του συνδυασμού μας ένα δέντρο με κορμό και κλαδιά αποτελεούμενα από  ανθρώπους παραπέμπει ευθέως στην πράσινη  ανάπτυξη με ανθρωποκεντρικά  χαρακτηριστικά. Επίκεντρο  της πολιτικής  μας ήταν και θα είναι πάντα ο Άνθρωπος και οι ανάγκες του.
Το πρωτοφανές αυτό δομικό εγχείρημα της βαθιάς και ανατρεπτικής για την αυτοδιοίκηση αποτελεί για όλους μία τεράστια πρόκληση.
Σε αυτήν την προσπάθεια σύμμαχοί μας, συνεργάτες μας θα είναι οι πολίτες και κυρίως οι νέοι πολίτες του τόπου.

Με αυτούς τους ενεργούς πολίτες που μπορούν να απαντήσουν στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς αποκλεισμούς και παρωπίδες οποιασδήποτε μορφής θα γυρίσουμε σελίδα και θα κάνουμε το άλμα προς τα εμπρός.
Στοίχημα, προαπαιτούμενο και ακρογωνιαίος λίθος ωστόσο είναι η διαμόρφωση μίας και ενιαίας περιφερειακής συνείδησης όλων των δυνάμεων της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Αν το καταφέρουμε τότε είμαι σίγουρος ότι η περιοχή μας δεν θα είναι απλά ένας δυνατός παίκτης στην ευρύτερη περιοχή αλλά ένας από τους πρωταγωνιστές της.
Σας πληροφορώ  ότι σε αυτήν την προεκλογική  εκστρατεία έχουμε αποφασίσει να κινηθούμε  στο πνεύμα της εποχής, αφήνοντας δαπανηρές και ατελέσφορες πολιτικά πρακτικές του παρελθόντος μακριά από στείρες προσωπικές αντιπαραθέσεις. Όλα πάνω στο τραπέζι, όλα στο φως.
Η ιστοσελίδα του συνδυασμού μας www.koinonikisymmaxia.gr από σήμερα αποτελεί το σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των πολιτών και των ΜΜΕ. Εκεί θα βρείτε όλα όσα θα γίνουν και στα 5 περιφερειακά διαμερίσματα έτσι ώστε ο κάθε πολίτης να λαμβάνει τόσο εξειδικευμένη όσο και συνολική πληροφόρηση για την προεκλογική μας πορεία. Η ιστοσελίδα αυτή θα παραμείνει εκεί και μετά τις εκλογές και για να υπενθυμίζει σε όλους τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις προκειμένου οι πολίτες να αξιολογούν διαρκώς την αξιοπιστία και την συνέπεια των προγραμματικών μας δεσμεύσεων.
Θα σας  διαβάσω τώρα την ιδρυτική διακήρυξη  του συνδυασμού, τις αρχές του, την πολιτική μας συμφωνία. Το κοινωνικό και πολιτικό μας συμβόλαιο. Σύντομα όλοι οι πολίτες θα γίνουν κοινωνοί και του προγράμματός μας το οποίο φυσικά θα εξειδικευθεί κατά περίπτωση. 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ....???? ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ??? ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΧΕΙ ???ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου