Το Σουφλί δείχνει ...τον δρόμο

Δείχνει ωριμότητα σε μια κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της περιοχής
Του Σπύρου Δέδογλου
Με πρωτοβουλίες πολιτών με ανθρώπους διαφορετικών κομματικών επιλογών,χθεσινοί αντίπαλοι και σε κάποιες περιπτώσεις με συγκρούσεις στο παρελθόν συνομίλησαν,αντάλλαξαν προβληματισμούς, αντιμετώπισαν με ωριμότητα την νέα πραγματικότητα που φέρνει ο "Καλλικράτης" ,όχι μόνο για το Σουφλί, αλλά για όλη την περιοχή του κεντρικού Έβρου.
Οι δυσκολίες τεράστιες και γνωστές σε όσους θέλουν να δουν την κατάσταση με ρεαλισμό,προβλήματα που για να λυθούν χρειάζονται συναίνεση, χρειάζονται κοινωνική συνοχή και συμμετοχή όλων των τοπικών στελεχών που ούτως ή άλλως είναι λίγα.
Το Σουφλί αντιλήφθηκε ότι για να ηγεμονεύσει στον νέο Δήμο και να παίξει τον ρόλο της πρωτεύουσας ,θα πρέπει να δείξει συνοχή θα πρέπει να ενώσει την κοινωνία του, για να πείσει και το Τυχερό και τον Ορφέα ότι μπορεί να συνενωθεί στην πράξη και
με αυτούς.
Να δείξει ότι έχει την δυνατότητα να μην λειτουργήσει υπεροπτικά,να δείξει ότι οι κοινωνίες αν θέλουν μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους χωρίς εξαρτήσεις και καθοδήγηση κομμάτων.,να δείξει ότι όπως συνενώθηκε αυτό, μπορεί να το κάνει και με τους άλλους που θα αποτελέσουν τον νέο Δήμο.
Σε αυτή την προσπάθεια ανέλαβε να ηγηθεί ένα στέλεχος που η ηθική του διαδρομή και οι αγώνες του για αξίες είναι γνωστές όχι μόνο στην περιοχή του Σουφλίου.
 Ο Πασχάλης Χριστοδούλου είναι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΟΧΗ .

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Τώρα πρέπει να δείξει πολιτική ωριμότητα και το Τυχερό!Ο Χριστοδούλου είναι έντιμος και χαρισματικός πολιτικός,να στελεχωθεί με ανθρώπους δημιουργικούς, να έχουν όρεξη και αγάπη για τον τόπο τους και όχι να είναι μια απ τα ίδια.... Το Σουφλί αντιλήφθηκε...το Τυχερό???

    Νς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΔΟΓΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν δεν ντρέπεστε να γράφετε τέτοιες σαχλαμάρες . Με τέτοια επιχειρήματα θα πάτε μπροστά ; Μια ατυχία στην υγεία ενός ανθρώπου θα την φορτώσετε σε κάποιον άλλο . Αυτό κι ο ίδιος ο Μηνάς να το έβλεπε θα σας έβριζε . Ντροπή και αίσχος σε όποιον χρησιμοποιεί και προπαγανδίζει με αυτά τα πράγματα και στο όνομα του Μηνά . Αφήστε τον κόσμο να κρίνει πολιτικά και όχι με ανηθικότητες όπως μόνο εσείς ξέρετε να χρησιμοποιείται . Επιτέλους μη δείχνετε καθημερινά το τόσο χαμηλό επίπεδο σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου