Σκληρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση

Έντονη κριτική στο ΠΑΣΟΚ για τον ένα χρόνο στην διακυβέρνηση της χώρας ασκεί ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας αυτή την ώρα σε ειδική εκδήλωσηπου πραγματοποιείται στα γραφεία της ΝΔ στη Ρηγίλλης. Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε στη Ρηγίλλης με εκπροσώπουςεργαζομένων στα σώματα ασφαλείας.

 "Δεν χωρούν περικοπές στο αγαθό της ασφάλειας"
Με εκπροσώπους των ομοσπονδιών και ενώσεων αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών συναντήθηκε
το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της ΝΔ, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Η συνάντηση κράτησε λίγο περισσότερο από 30 λεπτά και αμέσως μετά, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Φωτόπουλος έστειλε το μήνυμα ότι «στο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές».
Ο κ. Φωτόπουλος ζήτησε από τον κ. Σαμαρά την αρωγή του στα ζητήματα που απασχολούν τους ένστολους στα Σώματα Ασφαλείας, επισημαίνοντας πως υπάρχει αναποτελεσματικότητα των υπηρεσιών. Υπενθύμισε ότι ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ αναφέρθηκε σε αναπτυξιακά προγράμματα και έδωσε μεγάλη έμφαση σε αυτό.
Για να υπάρξει ανάπτυξη σε μια χώρα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια στο εσωτερικό της, συνέχισε ο κ. Φωτόπουλος.
Ερωτηθείς αν είναι κοντά η μέρα που οι αστυνομικοί θα αφήσουν στις διαδηλώσεις τις ασπίδες και θα σταθούν κοντά στους διαδηλωτές, είπε «μακριά από εμάς τέτοιες θέσεις» και επισήμανε ότι «πρέπει η συντεταγμένη Πολιτεία να αντιληφθεί ότι τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα πρέπει να τα επιλύει μέσα από διάλογο και όχι με την παρουσία της Αστυνομίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια