Στην αντεπίθεση η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου με μήνυση και αγωγή κατά του δημάρχου Ορφέα Βαγγέλη Πουλιλιού

Για όσα συκοφαντικά και ψευδή είπε στην εκπομπή «αθέατος κόσμος» που ήταν διαστρεβλωτικά της εικόνας της και δεν απέδιδαν κατ’ ελάχιστον την πραγματικότητα
Μάρτυρας προτείνεται να κληθεί να καταθέσει και ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας 

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή αξιώνοντας ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, κατέθεσε κατά του δημάρχου Ορφέα Βαγγέλη Πουλιλιού, η γνωστή ως δασκάλα του Μεγάλου Δερείου, που υπηρετεί τώρα στην Θεσσαλονίκη, η Χαρά Νικοπούλου.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν από τον ίδιο τον δήμαρχο Ορφέα Έβρου, Βαγγέλη Πουλιλιό που


θέλησε να κάνει παρέμβαση στο ALTER κατά την μετάδοση της σχετικής εκπομπής «Αθέατος Κόσμος» που ήταν αφιερωμένη στην Χαρά Νικοπούλου.
Υπενθυμίζουμε τα στοιχεία της εκπομπής, όπως ταξίδεψαν σε πολλές ιστοσελίδες...»

«Στην εκπομπή μίλησε ο σύζυγος της Χαράς Νικοπούλου που δήλωσε ότι αν και ξεκίνησαν με όνειρα να μείνουν για πάντα στο Δέρειο, αναγκάστηκαν να φύγουν. Μίλησε για το καθεστώς τρομοκρατίας που βίωσαν, για τα μαύρα κονδύλια που πέφτουν στην περιοχή (προφανώς από το τουρκικό προξενείο), μίλησε για τις απειλές στους Πομάκους που δεν δέχονται να ταυτιστούν με την τουρκική πολιτική.

Προβλήθηκε βίντεο που ο δήμαρχος Ορφέα κ. Πουλιλιός είχε κάνει έξωση στην Χαρά Νικοπούλου από τη μικρή ξύλινη μονοκατοικία, που της παραχωρήθηκε ως «σπίτι του δασκάλου», καθώς επίσης και βίντεο που ο κ. Ελευθεριάδης έδειχνε ιδιόχειρο σημείωμα του Δημάρχου που ζητούσε χάρη από τη Χαρά Νικοπούλου (ο πατέρας της ήταν πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου). Έτσι, σύμφωνα με τον κ. Ελευθεριάδη, η μη προώθηση της "χάρης" έφερε το μένος του Δημάρχου. Στο βίντεο ο Δήμαρχος έλεγε ότι την επόμενη ημέρα θα έκανε μήνυση στον κ. Ελευθεριάδη, όμως όπως αποδείχθηκε στην εκπομπή ουδέποτε έκανε τέτοια μήνυση.

Ο Δήμαρχος Ορφέα κ. Πουλιλιός στην προσπάθειά του να κατηγορήσει την δασκάλα δήλωσε ότι η κ. Νικοπούλου έκανε μήνυση στους μαθητές και στους γονείς τους και ζητούσε 30.000 ευρώ από τον κάθε μαθητή!
Για να επέμβει σε λίγο η δασκάλα και να διαψεύσει κατηγορηματικά κάτι τέτοιο λέγοντας: «Οι μόνες αγωγές που έκανα ήταν εις βάρος του μουσουλμάνου που μου έσπασε το χέρι και εναντίον τουρκικών εφημερίδων της Θράκης που με συκοφαντούσαν συντονισμένα ένα χρόνο αργότερα.

Ο κ. Πουλιλιός έλεγε ότι θα στείλει με φαξ την αγωγή στο κανάλι, κάτι που επαναλάμβανε διαρκώς, αλλά σε λίγο επανεμφανίστηκε για να αλλάξει τα ίδια του τα λεγόμενα και να πει ότι εννοούσε ότι η Χαρά Νικοπούλου μήνυσε τον μουσουλμάνο που χειροδίκησε σε αυτήν, τη γυναίκα και τα παιδιά του!»

Το νεότερο είναι ότι όλα αυτά και άλλα που λέχθηκαν για τα αν έμενε σε παλάτι, βίλα ή ξυλόσπιτο η δασκάλα του Δερείου, δεν θα μείνουν αναπάντητα αλλά θα κληθεί ο κ. Πουλιλιός που είχε ξεκινήσει μια προσωπική κι ακατανόητη επίθεση κατά της κ. Νικοπούλου να λογοδοτήσει. Βέβαια η κ. Νικοπούλου δεν είναι πια στον Έβρο αλλά μετατέθηκε στην Θεσσαλονίκη, αφού της έκαναν τον βίο αβίωτο, εξαναγκάζοντάς την ουσιαστικά να ζητήσει την μετακίνηση.

Ως μάρτυρας στην συγκεκριμένη υπόθεση θα κληθεί και ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας που επισκέφθηκε στο Δέρειο, την κ. Νικοπούλου και κατέγραψε την ζωή της στο ξυλόσπιτο του δασαρχείου, αλλά και την αγάπη με την οποία την περιέβαλαν οι κάτοικοι και τα παιδιά των Πομάκων της περιοχής.

Πηγή: Εφημερίδα Ο ΧΡΟΝΟΣ (Μελαχροινή Μαρτίδου) -
http://alexpolisonline.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ;
    Η ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εσύ που ξέρεις ρε φίλε πότε ήταν ή αν ήταν έγκυος?
    Να πας μάρτυρας υπεράσπισης του Πουλιλιού στο δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΉ ΓΥΝΑΊΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΞΗΣΗ , ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΉΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΕΡΕΙΟ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΡΕΛΗ Η Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γυναικολόγος είναι ο φίλος μας μάλλον η οιδιος έβγαλε γνωμάτευση αλλιως δεν εξηγείται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο υπερασπιστής του Βαγγέλη συνεχίζει να συκοφαντεί . Κακό του κάνεις μάγκα , κατάλαβε το .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. simfona me tin dikiamou gnomatefsi eproketo malista kai gia diddima ena koritsi kai to allo malon otan megalwne 8a ginotan agoraki
    ti lete vre kakomoiroi . . . .. sas lipame
    skeftite ligaki kai min poulilizete . . .hhhhhmartwn dildi
    egw aporw giati malwsan oi diotous apo thn stigmh pou 8elane kai oi dio tous to ((kalo)) twn pomakwn (erwtisi .. xwris idion ofelos ???) i istoria 8a mas to diksi gia thn xara . .. . ama exei ependisi epano sthn oli ipo8esi kai tote 8axoume na poume ALLA twra mono to kapelo mporoume na ths vgaloume kai na tis poume ena mpravo pou <> ekane swsta thn douleiatis (exw ksanaanafer8i se alla blog tin apopsimoou gia to xali tis koinonias mas pou ftasame na 8eoroume hrwes osous kanoun swsta thn douleia tous xwris na ipovivazw to ergo tis xaras )oso gia ton kirio dhmarxo ti na pw 8a kri8i se sintomo xroniko diastima vevaia alla . . . .mega la8os tou pou tavale me ti daskala kai poli perisotero me ton xardavela XWRIS NAXEI KAPOIA STOIXEIA STA XERIA TOY sto katw katw tis grafis monos tou mpike sthn ekpompi kai . . . .ti nomize oti xwris apodiksis 8a elege elefteraa ta dika tou kai 8a ton pistevan xwris na exei tis apodiksis ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου