Σπάνια διασταύρωση γαϊδούρας και ζέβρας σε καταφύγιο άγριων ζώων


πανέμορφο ζώο, διασταύρωση γαϊδούρας και ζέβρας. 
Πλήθος κόσμου συρρέει στο καταφύγιο άγριων ζώων «Chestatee» στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, για να δει τον Πίπι, έναΟ Πίπι γεννήθηκε στο καταφύγιο στις 21 Ιουλίου. Μητέρα του είναι η Σάρα το γαϊδουράκι και πατέρας του είναι ο Ζικ η ζέβρα.
Τα πόδια του έχουν λωρίδες άσπρου και μαύρου χρώματος, όπως οι ζέβρες, ενώ η πλάτη του είναι καφέ.
«Όσοι έρχονται στο καταφύγιο δεν πιστεύουν στα μάτια τους», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πάρκου.
«Μας παίρνουν τηλέφωνο από τη Ρωσία, ενώ έχουμε δεχτεί επισκέπτες από την Αγγλία και τη Γαλλία», προσέθεσε.

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο που φροντίζει τα ζώα στο καταφύγιο, η διασταύρωση γαϊδούρας και αρσενικής ζέβρας είναι πάρα πολύ σπάνια.
«Γαϊδούρες και άλογα ζευγαρώνουν πολύ συχνά με αποτέλεσμα να γεννιούνται μουλάρια. Ωστόσο σπάνια μια...
.... γαϊδούρα θα ζευγαρώσει με αρσενική ζέβρα», επισήμανε ο κτηνίατρος.
Τα ζώα που φιλοξενούνται στο καταφύγιο μοιράζονται τους ίδιους χώρους για περισσότερα από 30 χρόνια, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που γεννιέται ζώο από διασταύρωση διαφορετικών ειδών.
«Περιμέναμε το μικρό γαϊδουράκι και ανησυχούσαμε πάρα πολύ γιατί η μητέρα είχε περάσει τις μέρες τις και ακόμα δεν είχε γεννήσει. Τελικά γεννήθηκε το ζεβρο-γαϊδουράκι και καταλάβαμε ότι όλα είναι δυνατά», είπε ο ιδιοκτήτης του πάρκου.


http://naturesportscooking.blogspot.com 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Επικίνδυνη χωματερή πετρελαϊκών αποβλήτων ο Αστακός

    Η πράσινη ανάπτυξη του κ. Παπανδρέου και τα μεγάλα λόγια ενταφιάζονται στη χωματερή των αραβικών πετρελαϊκών αποβλήτων του Αστακού.
    Ήδη δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ που χωροθετεί την μονάδα χωρίς να έχει κατατεθεί καμία από τις επτά μελέτες που απαιτούνται, ούτε καν η μελέτη επικινδυνότητας που υποτίθεται πως ανέθεσε η κ. Μπιρμπίλη στη ΔΕΠΑ.
    Μέχρι σήμερα λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας πουθενά στο κόσμο δεν λειτουργεί μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με βάση το LPG.Το 1984 σε δεξαμενές LPG στο Σαν Χουάν του Μεξικού, το οποίο προκάλεσε το θάνατο σε περισσότερους από 500 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 6.000. Ένα ακόμη ατύχημα συνέβη στην Τοσκάνη το 2009 όταν εξερράγη βαγόνι που μετέφερε LPG. Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 15 άνθρωποι.
    Το γεγονός ότι οι ευρωπαϊκές χώρες αποφεύγουν τις μεγάλες εγκαταστάσεις LPG, εμμέσως συνάγεται και από την πρόθεση των επενδυτών να εξάγουν την ηλεκτρική ενέργεια στην Ιταλία και παρ’ όλα αυτά επιλέγουν ως τοποθεσία εγκατάστασης την Ελλάδα. Το ερώτημα εύλογο, γιατί η εγκατάσταση δεν γίνεται στην Ιταλία ; η απάντηση απλή: ουδέποτε η Ιταλία θα δεχόταν την εγκατάσταση μονάδας τόσο μεγάλης επικινδυνότητας στο έδαφος της.
    Σημειώνεται ότι πάγια τακτική της γειτονικής χώρας είναι να εγκαθιστά ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες μεγάλης όχλησης ή επικινδυνότητας σε γειτονικές χώρες, όπως συμβαίνει με τα ανθρακικά εργοστάσια σε Αλβανία και Μαυροβούνιο που θα αναπτύξουν ιταλικές εταιρείες.Ενώ εμείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου