Αμέσως θα μπει φως στη Χώρα μας. Ποτέ δεν είναι αργά.

Από το 1992, με τα βιβλία του Μάρτη υπό μάλης σε τρεις γλώσσες, χωρίς να υπάρχουν οδηγίες, με ατομική πρωτοβουλία, συνάδελφοι και οι οικογένειες τους που βρέθηκαν στο εξωτερικό, σε κάθε ευκαιρία που είχαν, κάνανε την προσπάθεια για διαφώτιση, διάλεξη, συζήτηση με όλους τους ξένους, για την επιχειρουμένη φαλκίδευση της Ιστορίας της Μακεδονίας.

Οι αυτοονομαζόμενοι προοδευτικοί Έλληνες δάσκαλοι, καθηγητές, υπάλληλοι της Ε.Ε που με ειρωνικό ύφος κόβανε κάθε συζήτηση για τα Εθνικά μας Θέματα, ήσαν αυτοί που φώναζαν, προτού να πάνε σε θέση στο Εξωτερικό, «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ». Όταν πήραν την θέση κατάπιαν την γλώσσα τους.

Οι ξένοι άκουγαν με ενδιαφέρον την επιχειρουμένη καθιέρωση του ονόματος Μακεδονία της ΠΔτΜ. Άγγλος καθηγητής της Ιστορίας ζήτησε και εγένετο διάλεξη στο Ευρωπαϊκό Σχολείο για τη Μακεδονία.
Τα αριστερά κόμματα σφύριζαν αδιάφορα, τα δύο μεγάλα κόμματα το πέρασαν όπως πάντα με ανούσιες κοκορομαχίες. Ο Πάγκαλος, διατυπώνοντας την άποψη της Κυβέρνησης, θεώρησε ότι ο αυτοπροσδιορισμός μιας χώρας είναι δικό της πρόβλημα.
Η μεταπολιτευτική Δημοκρατία ήταν η ίδια και χειρότερη από αυτή που οι ίδιοι κατέλυσαν και απλώς οι Συνταγματάρχες της δώσανε την χαριστική βολή.
Τα υλικά που φτιάχτηκε η μεταπολιτευτική Δημοκρατία ήταν τα ίδια με αυτά που προϋπήρχαν της Δικτατορίας.Οι ίδιοι πολιτικοί, τα ίδια ΜΜΕ, τα ίδια φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης, και χιλιάδες αντιστασιακοί εκ των οποίων οι περισσότεροι ήσαν κωλοσφουγγάριοι του Στρατιωτικού καθεστώτος.Σε αυτά προστέθηκαν κάποια νέα τζάκια και νταβατζήδες.
Οι πραγματικοί αντιστασιακοί ήσαν λίγοι, οι άλλοι ήσαν επικίνδυνη σαβούρα. Ορισμένοι από τους πραγματικούς αντιστασιακούς, όπως ο Παναγούλης βρέθηκαν γρήγορα εκτός Βουλή γιατί θα χαλούσαν την σούπα
Το Σύνταγμα φτιάχτηκε στα μέτρα τους, ο Ανώτατος Άρχοντας ήταν αχυράνθρωπος, το πεδίον ήταν πλέον ελεύθερο για μεγάλο φαγοπότι.
Λαέ έχουμε Δημοκρατία διαλάλησαν, οι πατέρες της Παγκοσμιοποίησης, φάτε, κλέψτε, παρανομήσετε, γράψτε στα παπούτσια σας αρχές και νόμους. Η χούντα έφυγε, ζήτω η Ασυδοσία.
Σε λίγα χρόνια ο Ελληνικός Λαός είχε τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα: Χιλιάδες νεκρούς στην άσφαλτο, χιλιάδες νέους φυτά από τα ναρκωτικά, η διαφθορά να έχει γίνει Εθνικό σπορ. Η απόδοση της δικαιοσύνης, το προπύργιο της Δημοκρατίας, έγινε όνειρο θερινής νυχτός.
Αυτός ο Λαός έχασε την περηφάνια του, έχασε το βηματισμό τους, γιατί οι σειρήνες του Διεθνισμού με τη βοήθεια της Βουλής του ξερίζωσαν τα πατροπαράδοτα λουλούδια της ψυχής του.
Αυτοί που έρχονται, οι ακομμάτιστοι και πατριώτες
Υπάρχει μία σωτηρία:
· Φτιάξτε ένα Δημοκρατικό Σύνταγμα που θα κλείσει όλες τις Κερκόπορτες, θα καθιερώνει τον Λαό ως πραγματικά κυρίαρχο και θα διαπνέετε από αρχές δικαιοσύνης και αξιοκρατίας
· Κλείστε τιμωρείστε τα πουλημένα ΜΜΕ και την Αρχή που δήθεν τα ελέγχει.
 Τοποθετείστε στην Κυβέρνηση σοβαρούς επιστήμονες, διαμάντια δικαστικούς, αετούς διπλωμάτες έντιμους μορφωμένους δασκάλους όλων των βαθμίδων, επανιδρύστε και αναβαθμίστε την Ακαδημία Αθηνών ώστε να αποκτήσει φωνή και να αποτελέσει το back up για το σύστημα μας.
Αναβαθμίστε την ΕΥΠ που μπάζει.

· Πατάξετε τη συναλλαγή και προωθείστε την αξιοκρατία

· Μην εμπλέκετε το Στρατό στην πολιτική ζωή του τόπου. Αφήστε τον να πορεύεται, πλέει και πετάει όπως καλά γνωρίζει. Επιτέλους ζητήστε ένα συγνώμη στις χιλιάδες των στελεχών που υπηρέτησαν και υπηρετούν αυτή τη στιγμή με όλες τις δυνάμεις της ψυχής των την Πατρίδα. Όποιος βάλει κατά των στελεχών συνδέοντας τους με το στρατιωτικό καθεστώς της επταετίας είναι είτε ανόητος ή επικίνδυνος και βάλλει κατά της πατρίδος.

Αμέσως θα μπει φως στη Χώρα μας. Ποτέ δεν είναι αργά.

Στέργιος Σμυρλής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια