Αποκηρύσσουν τον Μπουτάρη οι Πόντιοι της Θεσσαλονίκης! Αυτή η πόλη δεν θα δει προκοπή ποτέ

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαχέονται στο διαδίκτυο, ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, που έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη, Γιώργος Παρχαρίδης αποκηρύσσει τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη γιατί δεν παραβρέθηκε σε εκδήλωση - παρότι προσεκλήθη- στην εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην πλατεία της Αγίας Σοφίας.


Αν είναι δυνατόν αγαπητοί Πόντιοι. Θα σας γράψω κάτι, εγώ που είμαι και μισός Πόντιος. Αν δεν θέλετε τον Γιάννη Μπουτάρη και τον αποκηρύσσεται … μείνετε με τον Πανίκα Ψωμιάδη και τον Χάρυ Κλυνν!!! Αυτοί σας αξίζουν τελικά.
piazzadelpopolo

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Πόντιος Πιλάτος29 Μαΐου 2011 στις 6:03 μ.μ.

    Οι Έλληνες Πόντιοι (ζούνε και οι Τούρκοι Πόντιοι) έχουν τη γνώμη ότι είναι ο ομφαλός της γης ή ο περιούσιος λαός του Ισραήλ και συμπεριφέρονται κατά αυτόν τον απρεπή και προσβλητικό τρόπο.
    Κατά τη γνώμη μου οι κλώνοι του Πανίκα Ψωμιάδη είναι η μειοψηφία της μειοψηφίας. Κι’ όμως καταφέρνουν να ακούγονται, και να έχουν γνώμη στα Εθνικά θέματα κατά το πρότυπο του Πανίκα και του Άνθιμου. Περισσότερο μου θυμίζουν επαγγελματίες πατριώτες, επάγγελμα προσοδοφόρο.
    Γράφετε piazza ότι ο «Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, που έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη, Γιώργος Παρχαρίδης αποκηρύσσει τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη γιατί δεν παραβρέθηκε σε εκδήλωση - παρότι προσεκλήθη- στην εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην πλατεία της Αγίας Σοφίας».

    Γιατί στη Κομοτηνή μήπως δεν συνέβη το ίδιο; Η Πρόεδρος των Ποντιακών Συλλόγων νομίζω κ. Μαυρίδου τη λένε και ένας άλλος κύριος ονόματι Γιάννης «αποκήρυξαν» το πλήρωμα της εκκλησίας γιατί μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας αποχώρησε από την εκκλησία και δεν παρέστησαν στο μνημόσυνο «Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου». Δεν μπορώ να καταλάβω αυτοί οι άνθρωποι διδάχθηκαν «τη Θεολογία του Διχασμού; Και συμπεριφέρονται κατά αυτόν τον απρεπή τρόπο;
    Ακόμη η κ. Μαυρίδου σε συνέντευξή της ζήτησε, η 19η Μαΐου να κηρυχτεί
    «Ημέρα Αργίας». Δεν φτάνει που οι Ευρωπαίοι που μας πήρανε καταπόδι για τις πάμπολλες αργίες που έχουμε, να προσθέσουμε και άλλη μία για να γίνει το σώσε.
    Η κυβέρνηση συζητά να καταργήσει τις πολυέξοδες αργίες κ. Μαυρίδου.

    Οι μνήμες τον προγόνων τιμούνται με ευλάβεια και ταπεινοσύνη, οι πομφόλυγες εξάρσεις είναι….. για τους…..και τους…..
    Στο μνημόσυνο η εκκλησία δεν γέμισε από ποντίους, ούτε στη κατάθεση στεφάνου ήταν παρούσα η πολυμελής οικογένεια των ποντίων, τους εκπροσώπησαν οι «επίσημοι». Τι σας φταίνε οι ηλικιωμένοι κ. Μαυρίδου, που εκκλησιάζονται κάθε Κυριακή. Η απουσία ενός από τη Κυριακάτικη Λειτουργία…..Κάτι σημαίνει……
    κ. Μαυρίδου και κ. Γιάννη.
    Καλά σας τα λέει η Piazza del popolo ότι : «Αν δεν θέλετε τον Γιάννη Μπουτάρη και τον αποκηρύσσεται … μείνετε με τον Πανίκα Ψωμιάδη και τον Χάρυ Κλυνν!!! Αυτοί σας αξίζουν τελικά».
    Πόντιος Πιλάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου