Νέο Trend: Παντελόνες

Μια τάση που φοριέται έντονα φέτος το Καλοκαίρι είναι οι παντελόνες, τα ανάλαφρα στιλάτα και φαρδιά παντελόνια που απογειώνουν το σύνολο σας στο λεπτο!
Μπορείτε να βρείτε παντελόνες ή αλλιώς Palazzo Pants (που είναι η επίσημη αγγλική ονομασία τους) σε αέρινα μεταξωτά υφάσματα και σε διάφορα χρώματα και σχέδια.
Δεν χρειάζεται να έχετε το ύψος ενός μοντέλου για να σας κολακέψουν, εδώ μπορείτε να βρείτε κάποιες συμβουλές ώστε να πετύχετε τον τέλειο συνδυασμό τους με τα υπόλοιπα ρουχα σας.
Ψηλά παπούτσια
Φορέστε τα Palazzo Pants με ψηλά παπούτσια για να φαίνεται η σιλουέτα σας πιο ψηλόλιγνη. Επειδή οι παντελόνες  έχουν όγκο, εξισορροπήστε το σύνολο με ψηλά παπούτσια.  Φορέστε τα με πλατφόρμες, με wedges, με γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ιδανικά επιλέξτε πλατφόρμες .
Ψηλόμεσες παντελόνες
Φέτος προτιμούνται οι ψηλόμεσες παντελόνες γιατί τονίζουν τη μέση και εξισορροπείται ο όγκος τους. Συνδυάστε την παντελόνα με κολλητό μπλουζάκι ή εάν επιλέξετε φαρδύ, βάλτε το μέσα από την παντελόνα.
Floral Prints
Οι παντελόνες με μοτίβα και Floral Prints τραβούν τα βλέμματα πάνω τους καθώς ξεχωρίζουν για την πολυχρωμία και την εποχικότητα τους. Συνδυάστε μια Floral παντελόνα με μονόχρωμο μπλουζάκι σε ουδέτερο χρώμα και τα απαραίτητα αξεσουάρ και θα σας συνοδέψουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Τα αξεσουάρ
Λόγω της πληθωρικότητας της παντελόνας που αποτελεί από μόνη της ένα κομμάτι του συνόλου σας που τραβάει τα βλέμματα, τα αξεσουάρ με τα οποία θα την συνδυάσετε καλό είναι να είναι όσο πιο διακριτικά και  μικρά στο μέγεθος γίνεται.
Το σακάκι
Η παντελόνα ταιριάζει πάρα πολύ με ένα μεσάτο σακάκι από πάνω. Θα τονίσει την μέση σας και θα αναδείξει την παντελόνα. Εάν από μέσα φορέσετε ένα πουκάμισο, το look αυτό ενδείκνυται και  για το γραφείο!


Πηγή http://rouxa365.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια