Με εντολή Σαμαρά: Ο (φίλος) Ρ. Χαραλαμπίδης πήρε καθημερινή εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ!

Τελικά ο ακροδεξιός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν αφήνει κανέναν από τους λιγοστούς φίλους του παραπονεμένο, ιδιαίτερα όταν μετατρέπονται σε βαποράκια της κυβερνητικής προπαγάνδας. Ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης -στενός φίλος του πρωθυπουργού, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος δημότικος σύμβουλος με τον Αρη Σπηλιωτόπουλο στην Αθήνα- θα παρουσιάζει από τη Δευτέρα και κάθε βράδυ ένα τηλεπαιχνίδι στη ΝΕΡΙΤ.

Οι εποχές για τους ηθοποιούς είναι δύσκολες, όχι όμως και για εκείνους οι οποίοι ασκούσαν δημόσια κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, μέσα από παρακμιακές εκπομπές του Mega Channel, αναπαρήγαγαν την προπαγάνδα της κυβέρνησης και αποθέωναν τον ακροδεξιό Αντώνη Σαμαρά, όπως μαρτυρά και το video που ακολουθεί. Τα συμπεράσματα εναπόκεινται στην κρίση του καθενός. Εξάλλου, εκτός από τα τηλεπαιχνίδια, για τον Ρένο Χαραλαμπίδη, υπάρχουν πάντοτε οι διαφημίσεις, μέχρι να... βρεθεί καμία εκπομπούλα. Σωστά;;;

www.periodista.gr

Έχει δίκιο ο Ρένος.Ο Σαμαράς έχει χιούμορ...μας κάνει πλάκα ρε παιδιά.Θα του κάνουμε και εμείς μια πλάκα στις εθνικές εκλογές να δούμε πως θα αντιληφθεί την λαϊκή αίσθηση χιούμορ.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με τον Ρένο Χαραλαμπίδη να αποθεώνει τον Σαμαρά και να ασκεί με άθλιο τρόπο κριτική στον Αλέξη Τσίπρα. 


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/07/blog-post_9465.html#ixzz36yUvzz65

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια