Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τα "χώνει" σε Χρυσοχοϊδη και Σταμάτη (βίντεο)

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΓΟΥ Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ


«Με λύπη μου διαπίστωσα χθες (08/07/2014) στην Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου που είχε βέβαια θέμα την εξέλιξη της αποκατάστασης των βλαβών από τον σεισμό στην Κεφαλονιά, ότι ο εμφανισθείς πριν από λίγες μέρες "τουρίστας" Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος επισκέφτηκε για δύο ώρες το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για τον "σεισμό" στον Έβρο και τις Σέρρες.


Την ίδια στάση έχει κρατήσει και ο στενός συνεργάτης και δεξί χέρι του Πρωθυπουργού, ο κάποτε «σωτήρας» της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο κ. Σταμάτης που θεωρεί τον εαυτό του αναρμόδιο σε αυτό το μεγάλο ζήτημα του κλεισίματος της ΕΒΖ.


Θα πρέπει όλοι να καταλάβουνε ότι, όλοι εμείς που εκπροσωπούμε τα συμφέροντα των πολιτών, όχι μόνο δεν είμαστε αναρμόδιοι για τόσο σημαντικά ζητήματα, αλλά έχουμε δέκα φορές μεγαλύτερη ευθύνη για την απώλεια μιας θέσης εργασίας. Δεν θα πρέπει να χαθεί ούτε μία θέση εργαζομένου στο εργοστάσιο ζάχαρης.


Καλό είναι να γνωρίζει ο κάτοικος του Έβρου αυτούς "που το έπαιζαν σωτήρες" της περιοχής μας και σήμερα έχουν εξαφανιστεί. Για πολλοστή φορά θέλω να δηλώσω ότι εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στους εργαζόμενους, είτε είναι οι εργαζόμενοι του εργοστασίου ζάχαρης, είτε οι ιδιώτες - ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε οποιοσδήποτε άλλος εργαζόμενος πολίτης τους οποίους δυστυχώς η πολιτική Σαμαρά-Βενιζέλου οδηγεί στην εξαθλίωση».


(βλ. σχετικό βίντεο από την Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου 08/07/2014)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια