Θυμωμένοι με τον Πουλιλιό για ένα .....ηλεκτρομοτέρ οι διοικούντες την ομάδα της Λυκώφης


Τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση εξέφρασαν , σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και όλοι οι παίκτες του ποδοσφαιρικού συλλόγου Ομόνοιας Λυκόφης κατά του Δημάρχου Σουφλίου Βαγγέλη Πουλιλιού ,διότι τους εμπαίζει εδώ και πολύ καιρό με ένα και μοναδικό  αίτημα , να τοποθετήσει ο δήμος στο γήπεδο ένα ηλεκτρομοτέρ.
Οι παράγοντες εδώ και αρκετό καιρό ζητούν να μπει ένα ηλεκτρομοτέρ  ώστε να ποτίζεται το χορτάρι του  γηπέδου από την γεώτρηση που ήδη υπάρχει ...στο ερώτημα πως ποτίζεται το χόρτο έως και σήμερα η απάντηση που εισπράξαμε ήταν ...

 με βρύση από το δίκτυο του χωριού!!!!!
Ο δήμαρχος προεκλογικά είχε πει σε ομιλία του ότι το πρόβλημα θα λυθεί και να μην ανησυχούν.
Ο νυν πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Λυκόφης προτίθεται να υποβάλει την παραίτηση του εάν ο δήμος κωλυσιεργήσει στο θέμα αυτό!!! 



Να σημειωθεί ότι φέτος για πρώτη φορά η ομάδα  αγωνίζεται  στην πρώτη κατηγορία ΕΠΣ Εβρου και ο  στόχος είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Όμως το σωματείο σε λίγο θα έρθει αντιμέτωπο με το μεγάλο πρόβλημα ...ξεκινάει η προετοιμασία και ο κίνδυνος να βρεθεί χωρίς γήπεδο είναι πλέον ορατός!!!
elthraki.blogspot.com/

gkatzios : Από ότι φαίνεται και από τις φωτογραφίες το γήπεδο εκτός από το πρόβλημα του νερού, ειναι πολύ χάλια κι ο αγωνιστικός χώρος .....σκέτο χωράφι!!
Υπάρχει κι αλλη μια λύση που μπορεί να την σκέφτεται ο Πουλιλιός , να κλείσει όλα τα γήπεδα του δήμου εκτός από του Σουφλίου 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια