Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το Summer Multi Sports Camp του ΜΓΣ Εθνικού

Ένα νέο αθλητικό "προϊόν" δοκίμασε και καθιέρωσε ο ΜΓΣ Εθνικός φέτος, βρίσκοντας μεγάλη απήχηση από την τοπική κοινωνία. Την πολύπλευρη γύμναση και την γνωριμία με τα σπορ που καλλιεργεί ο σύλλογος, στόχους που καλύπτει η έννοια Mult, στο Summer Multi Sports Camp. Γνώρισαν και δοκίμασαν Ποδόσφαιρο, μπασκετ, βόλει, στίβο, κολύμβηση, πιγκ πογκ, σκάκι, μπάτμιντον, Zumba.

Με μικρή γιορτή και "μαγκάλια" έκλεισε και η 3η περίοδος της νέας πρότασης του Εθνικού. Συνολικά περισσότερα από 250 διαφορετικά παιδιά πήραν μέρος και στις 3 περιόδους (από 1 έως 3). Γνώρισαν τα σπορ του Εθνικού, διασκέδασαν με την ψυχή τους και έδωσαν ραντεβού το Σεπτέμβρη στα τμήματα του συλλόγου.

Εκτός του "ψησίματος" όπως κάθε Παρασκευή το πρόγραμμα περιλάμβανε χορό Zumba και απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων.

Τα αναμνηστικά απένειμαν στους συμμετέχοντες ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Μανώλης Βουκουρεσλής, ο Δ/ντης του Camp Γιώργος Αλεξιάδης, η εκπρόσωπος του τμήματος βόλει Χρύσα Λουπασάκη και ο Δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γκοτσίδης.

Χορηγοί την 3η περίοδο του CAMP ήταν: Το μάρκετ COSMO PLUS, η βιoμηχανία Υφαντής και το αρτοποιείο ΑΡΤΟΣ, τους οποίους η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί ιδιαίτερα.


Η επιτροπή του Camp συγχαίρει επίσης όλους τους συντελεστές της νέας αυτής δράσης του Εθνικού, προπονητές, στελέχη, εθελοντές για το άψογο αποτέλεσμα που κατάφεραν να προσφέρουν στην κοινωνία της Αλεξ/πολης.

Τέλος ιδιαίτερα ευχαριστεί τις πολυάριθμες οικογένειες που στηρίζουν τις πρωτοβουλίες του Εθνικού, εμπιστευόμενες την αύρα που εκπέμπει το όνομα του σωματείου, που παραμένει 87 χρόνια η μεγαλύτερη οικογένεια της Θράκης και το αποδεικνύει καθημερινά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια