ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 2/9/2014 σύσκεψη των Προεδρείων όλων των Εργατικών Κέντρων Βορείου Ελλάδος στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Στη σύσκεψη οι εκπρόσωποι των εργατικών κέντρων Μακεδονίας-Θράκης έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για την εφιαλτική κατάσταση που επικρατεί στους νομούς τους από τη δραματική αύξηση της ανεργίας η οποία αγγίζει το 40% κι της ανασφάλιστης εργασίας η οποία καθημερινά κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και επανέλαβαν την αναγκαιότητα της μέγιστης δυνατής ενότητας όλων των δυνάμεων της εργασίας για την απόκρουση των αδιέξοδων μνημονιακών πολιτικών.
Αντικείμενο της σύσκεψης αποτέλεσε και ο συντονισμός δράσης με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν από κοινού ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΚΘ-ΕΔΟΘ το Σάββατο 6/9/2014 στις 18.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.
Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους σε αγωνιστική και μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ώστε να δοθεί ηχηρή απάντηση σε όλους εκείνους που οδήγησαν την κοινωνία στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Θέλουμε  Εργασία και ΟΧΙ Ανεργία
Απαιτούμε  Δημοκρατικά Δικαιώματα
Αγωνιζόμαστε για Κοινωνική Δικαιοσύνη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια