Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ κ. κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Ο Βουλευτής Έβρου, Μαρίνος Ουζουνίδης, εκπροσωπώντας τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, καλωσόρισε τον ¨Πρώτο της Ορθοδοξίας¨, τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο στον Έβρο, εκφράζοντας την ιδιαίτερη χαρά του για την επίσκεψη του Παναγιότατου στην περιοχή μας, μιας περιοχής με πλούσια εκκλησιαστική, ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά και άρρηκτα συνδεδεμένη με το Φανάρι.

Ο κ. Ουζουνίδης ακολούθησε το πρόγραμμα του Παναγιότατου στον Έβρο, το οποίο αρχικά περιελάμβανε δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδας και έπειτα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου. Η εκκλησιαστική, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία καθώς και πλήθος κόσμου υποδέχτηκαν με λαμπρότητα αλλά και συγκίνηση  τον Οικουμενικό Πατριάρχη, του οποίου η επίσκεψη, ήταν ευλογία για μας αυτή την δυσχερή περίοδο που περνάει η χώρα μας.

Τέλος, ο κ. Ουζουνίδης θα ήθελε να συγχαρεί την Ελληνική Αστυνομία και ιδιαίτερα τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜ-Θ κ. Γεώργιο Σαλαμάγκα  για την άψογη οργάνωση όλων των εκδηλώσεων που έλαβαν μέρος κατά την επίσημη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στον βόρειο Έβρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια