Oι THE L.E.D στο Mike’s irish bar 20/9

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στις 23.00 ξεκινάει το ανατρεπτικό live τουσυγκροτήματος THE L.E.Dμε ρυθμούς Mainstream, pop rock, House ,Greek music στο Mike’s Irish Bar!
Ανατρεπτικοί quest θα είναι κοντά μας που θα ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους.
Το νέο 3μελές boy band από την Ελλάδα με την ονομασία “THE L.E.D”αποτελείται από 3 νέα και πολύ ταλαντούχα παιδιά, τα οποία αναδείχθηκαν από τις audition ταλέντων που πραγματοποίησε η δισκογραφική εταιρεία Νoize Entertainment LTD σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη και Λονδινο αλλά και μέσα από τα διαδίκτυο YouTube και Facebook.
Oι THE L.E.D : ο BeatGhost, ο Δημήτρης και ο Μάρκος ήρθαν για να δώσουν μια νέα πνοή στην δισκογραφία με τα τραγούδια τους, τις χορογραφίες και τις ερμηνείες τους.
Το πρώτο τους τραγούδι τιτλοφορείται “Get Ready” από την Noize Entertainment LTD σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο.Η παραγωγή έγινε στην Κορέα από τον Jun Areia σε συνεργασία με τον Αργύρη Ναστόπουλο από το συγκρότημα των “One”!!
Ο Αργύρης Ναστόπουλος μετρά ήδη δεκατρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της μουσικής, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής (όπως Άννα Βίσση, Σάκης Ρουβάς, Βασίλης Καρράς, Πασχάλης Τερζής, Πάνος Κιάμος, Νίκος Καρβέλας, Γιάννης Πάριος, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Θεοφάνους ,Eλένη Δήμου,Ευριδίκη ,Καίτη Γαρμπή ,Νατάσα Θεοδωρίδου, Χρήστο Δάντη, Γιώργο Μαζωνάκη, Άντζελα Δημητρίου ,Αντώνη Ρέμο, Γιώργο Τσαλίκη, Hi-5, Natalia Imbruglia , Joe Cooker κ.ά), και έχει διακριθεί με 4 χρυσούς και 8 πλατινένιους δίσκους ως μέλος τωνONE καθώς και με Χρυσό Δίσκο για το album ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ως μουσικοσυνθέτης στιχουργός του Πάνου Κιάμου.Ακολουθούν κι άλλα hits για την ελληνική και όσο και την ξενόγλωσση δισκογραφία γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία.
Το “Get Ready” είναι ένα δυναμικό dupstep κομμάτι που σίγουρα θα αφήσει το δικό του στίγμα σε μουσική Αργύρη Ναστόπουλου ft. Jun Areia & στίχο Αργύρη Ναστόπουλου ft. Νικολέτα Περάκη ! Το video clip του τραγουδιού GET READY κυκλοφορεί εδώ και 6 μήνες περίπου στις οθόνες σας, από τους παραγωγούς των “Brothers Productions” αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις !!!
Ετοιμαστείτε για κάτι διαφορετικό 
στο Mikes irish bar 20/9 Αre You Ready???
Eισοδος 5,00€

Promo video  Mike’s irish bar 20/9

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια