Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ: ''Άμεση ρήξη,να σταθούμε στα πόδια μας μέσα απο την παραγωγή''

Το φώναζα πάντα πως δεν θα μπορούσαν να μας διώξουν μονομερώς απο την ΕΕ, μπορούσαν όμως να μας αναγκάσουν να φύγουμε,σήμερα αυτός είναι ο στόχος τους. Με την υπερφορολόγηση κάθε παραγωγικού κλάδου, με την αύξηση ΦΠΑ δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να πετύχεις ανάπτυξη,αντιθέτως αυξάνεις την ύφεση,την ανεργία και την φτωχοποίηση του λαού. Πρόταση μας ήταν είναι και θα είναι ρήξη και στροφή έστω και τώρα στην παραγωγή, κίνητρα ώστε να κινηθεί το γρανάζι του πρωτογενούς τομέα αφού δεν θα υπάρχουν επιδοτήσεις μηδενική φορολόγηση και πάταξη κάθε γραφειοκρατίας. Μηδενικό ΦΠΑ στα νησιά και στις ακριτικές περιοχές μετατρέποντας τα σε οικονομικούς παραδείσους, ώστε να επωφεληθούμε απο τους τουρίστες κρουαζιέρας που σήμερα δεν αγοράζουν τίποτα απο την χώρα μας γιατί είναι ακριβά και να σταματήσει επιτέλους η αιμορραγία συναλλάγματος των ακριτικών περιοχών.
Δασμούς στα προϊόντα των ''πρώην'' εταίρων μας και έξοδος απο το Δουβλίνο 2.
Αυτό θα έπρεπε να είναι το plan Β όταν οι εταίροι απεργάζονται την καταστροφή της χώρας μας και την μετατροπή της σε αποικία χρέους.
Η ΕΛΛΑΔΑ έχει τα όπλα και τα κατάφερε πολλές φορές. Πιστεύω ακράδαντα πως θα τα καταφέρουμε και τώρα. Απαιτούμε να σταματήσουμε τώρα να ήμαστε ζητιάνοι δόσεων των Βρυξελλών και να ξανά γίνουμε ο περήφανος Ελληνικός λαός που χάσαμε τα τελευταία χρόνια απο μνημονιακούς ,Μερκελιστές και Ευρωλιγούρηδες......Η Ελλάδα δεν ανήκει πουθενά ανήκει μόνο στους Έλληνες !!!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια