Για ποια απελευθέρωση επαγγελμάτων μιλάμε κ. υπουργέ;


Προχθές, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ζήτησε την παραίτηση του Γιάννη Ραγκούση λόγω των προσπαθειών του να ανοίξει το επάγγελμα του ταξί. Σχολίασα αυτή του την ενέργεια υπό τον τίτλο"Έντονο φλερτ του κοινοβουλευτισμού με τη γελοιότητα".

11 Φεβρουαρίου 2011, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος αναφέρει στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για τα κλειστά επαγγέλματα:

Ένα άλλο θέμα που με απασχόλησε προχθές και που έχει γίνει πολύς λόγος για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων, είναι η ρύθμιση που έγινε με τους φαρμακοποιούς.Μιλάγαμε,μιλάγαμε,μιλάγαμε, μιλάγαμε και ξαφνικά βάλαμε κ. υπουργέ πληθυσμιακά όρια. Βάλαμε Πληθυσμιακά πάλι όρια! Για ποια απελευθέρωση επαγγελμάτων μιλάμε κ. υπουργέ; Εγώ ξέρω... 

...ότι όταν υπάρχει απελευθέρωση επαγγελμάτων υπάρχει απελευθέρωση σε όλα και δεν προστατεύουμε κανένα. Και δεν καταλαβαίνω αυτό το κληρονομικό δικαίωμα κάποιων επαγγελματιών οι οποίοι μεταφέρουν ξέρω γω κληρονομικά το φαρμακείο τους ή την επιχείρησή τους, αν ήταν η προσωπική τους η επιχείρηση το καταλαβαίνω, αλλά αυτή η άδεια δεν είναι μόνο δική τους, είναι και του κράτους. 
Το φλερτ με τη γελοιότητα κατέληξε σε γάμο.
Παραπολιτική 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια