-Κύριε κωλοτούμπα Γρηγοράκο, παραιτήσου! (Κοίτα τι έλεγες για το άνοιγμα του επαγγέλματος των φαρμακοποιών...)

Ιδού αποθέωση της κωλοτούμπας και της αναξιοπρέπειας που ακούει στο όνομα Γρηγοράκος.

Κοιτάξτε τι έλεγε για την απελευθέρωση του επαγγέλματος του φαρμακοποιού στις 11 Φεβρουαρίου 2011, ο βουλευτής που ζήτησε να παραιτηθεί ο Ραγκούσης, επειδή προσπαθεί να εφαρμόσει το Νόμο που και ο Γρηγοράκος ψήφισε!

Συνεδρίαση επιτροπής για τον 3919 11/02/2011)
"Ένα άλλο θέμα που με απασχόλησε προχθές και που έχει γίνει πολύς λόγος για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων, είναι η ρύθμιση που έγινε με τους φαρμακοποιούς.


Μιλάγαμε,μιλάγαμε,μιλάγαμε, μιλάγαμε και ξαφνικά βάλαμε κ. υπουργέ πληθυσμιακά όρια.


Βάλαμε Πληθυσμιακά πάλι όρια!

Για ποια απελευθέρωση επαγγελμάτων μιλάμε κ. υπουργέ;

Εγώ ξέρω ότι όταν υπάρχει απελευθέρωση επαγγελμάτων υπάρχει απελευθέρωση σε όλα και δεν προστατεύουμε κανένα.
Και δεν καταλαβαίνω αυτό το κληρονομικό δικαίωμα κάποιων επαγγελματιών οι οποίοι μεταφέρουν ξέρω γω κληρονομικά το φαρμακείο τους ή την επιχείρησή τους, αν ήταν η προσωπική τους η επιχείρηση το καταλαβαίνω, αλλά αυτή η άδεια δεν είναι μόνο δική τους, είναι και του κράτους. Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν πώς αυτοί οι κύριοι καταφέρανε πάλι και κέρδισαν αυτή την ασφαλιστική δικλείδα......

Για μένα προσωπικά πιστεύω ότι όταν μιλάμε για απελευθέρωση επαγγελμάτων ομιλούμε περί απελευθέρωσης επαγγελμάτων χωρίς όρια, χωρίς περιορισμούς. Δε νομίζω ότι μας περιορίζει κανένας νόμος εμάς σαν Ελλάδα να προχωρήσουμε στην απελευθέρωση επαγγελμάτων τα οποία κάνετε εσείς.

Εγώ συμφωνώ σε αυτά, είναι μια μεγάλη τομή, είναι μια μεγάλη ανατροπή για την ελληνική κοινωνία και επιτέλους ας πάψουν αυτά τα στεγανά και κάποιοι οι οποίοι πρόλαβαν ή  έκαναν κάτι στη ζωή τους με τον πατέρα τους με τη μάνα τους να μπορούν να έχουν κι αυτοί και να διαιωνίζουν να έχουν να παίρνουν ένα μεγάλο κομμάτι της πίτας της ελληνικής οικονομίας και κάποια παιδιά επειδή δεν έτυχε να έχουν πατέρα φαρμακοποιό, γιατρό ή οτιδήποτε άλλο να μην έχουν στον ήλιο μοίρα.

Να προστατευθεί το επάγγελμα του καθενός από εμάς κ. υπουργέ στα πλαίσια ότι δεν μπορεί αυτή την άδεια την προσωπική που παίρνουμε εμείς να τη δίνουμε ή να την επινοικιάζουμε σε μεγάλα τραστ  ή σε εταιρείες.

Αυτό το καταλαβαίνω. Αλλά το να μη μου δίνετε την ευκαιρία εμένα ενός νέου ανθρώπου  που κουράστηκα για να αποκτήσω ένα πτυχίο και η ελληνική πολιτεία μου το χει αναγνωρίσει αυτό νομίζω είναι άδικο.

Δηλαδή κάποιοι να πλουτίζουν και κάποιοι να παραμένουν στο περίμενε ή να μη βρίσκουν ποτέ δουλειά επειδή κάπου εμείς σκεφτήκαμε κάποιες κοινωνικές ομάδες να τις προστατεύσουμε από τα συμφέροντά τους "

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που ζήτησε να παραιτηθεί ο Ραγκούσης για το άνοιγμα τοιυ επαγγέλματος του ταξί.

Ο απερίγραπτος Γρηγοράκος μπορεί να σε στείλει σε Εντατική-ρουσφέτι με τις κωλοτούμπες του.

Και με εικόνα δείτε το link μετά το 67:19. http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/#6ff8b305-3881-499f-805f-0caa459d774f
kourdistoportocali

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια