Προχωράει το Νοσοκομείο Κομοτηνής έπειτα από πρωτοβουλία του Γιώργου Πεταλωτή!!!

Μεγάλη επιτυχία για την τοπική κοινωνία, που βλέπει ένα από τους μεγάλους της στόχους να πραγματοποιείται. Η κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του κυβερνητικού εκπροσώπου, βουλευτή Ροδόπης Γιώργου Πεταλωτή και των συνεργατών του.
Με απόφαση του ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία εκδόθηκε την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 και αριθμό

πρωτοκόλλου Υ4β/Γ.Π.143808/10/Φ14-111,Φ22, ανέθεσε στη ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ την εκπόνηση μελέτης δημοπράτησης του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, αξίας 221.400€ και την εκπόνηση μελέτης δημοπράτησης των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων αξίας 18.450€.
Η συνολική δαπάνη, η οποία φτάνει τις 239.850€, θα αντιμετωπιστεί από τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας.
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Τωρα ενδιαφέρθηκε ο Πεταλωτής? Που ήταν τα προηγούμενα χρόνια???? ή δεν του'κανε η προηγούμενη διοίκηση? Και μη μου πείτε οτι τωρα ειναι κυβερνηση και γι'αυτο το κάνει, γιατι θα βάλω τις φωνές....και πριν ΑΝ ηθελε μπορουσε να βοηθήσει. Βλέπετε στον βωμό της πολιτικής θυσιάζονται ακόμη και ασθενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου