Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αρνούμεθα θέσεις εργασίας, ούτε καν πυρηνικό εργοστάσιο»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Καναδικής Εταιρείας Eldorado Gold Corporation Πωλ Ράιντ και τον Διευθυντή της Θυγατρικής Εταιρείας Χρυσωρυχεία Θράκης Γιώργο Μαρκόπουλο, είχε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος σε μία συζήτηση για το ενδεχόμενο της εξόρυξης του Χρυσού στην περιοχή.
Ο Μητροπολίτης φάνηκε να διαφοροποιεί την στάση του σε σχέση με το παρελθόν και κατά την διάρκεια της συζήτησης εμφανίστηκε διατεθειμένος να ακούσει χωρίς να απορρίψει τίποτα ακόμα και για πυρηνικό εργοστάσιο.δείτε το video από thrakinet.tv


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. o ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΓΩΓΟ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ , ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ: << ΚΥΡΙΟΙ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΩΣ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ>. ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΠΟ, ΕΜΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΡΙΣΗΣ, Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ . ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΟΤΑΣΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ , ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ; ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ ΧΡΥΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ , ΤΑΝ ΑΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ , ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ . ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ , ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΜΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΛΙΓΟΙ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΜΩΣ , ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΕΧΟΝΤΑ. ΟΨΩΜΕΘΑ ΕΣ ΠΕΡΑΜΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ Η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΩΝ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ; ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΑΚΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ ΔΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ . ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΡΕ.΄ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου