Τα γενέθλια της Ντόρας κι η σαμπάνια του Σαντερ


Μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα γιόρτασε χθες τα γενέθλια της η Ντόρα Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα στο Λουξεμβούργο όπου συμμετείχε σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του οποίου είναι μέλος, ενώ είχε και συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της χώρας Ζαν Κλοντ Γιουνκερ και τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Κομισιόν Ζακ Σαντερ.
Μάλιστα ο κ. Σαντερ της επιφύλαξε μια έκπληξη . Όταν πληροφορήθηκε ότι η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας είχε τα γενέθλια της , φρόντισε στο τραπέζι της συνάντησης τους να φτάσει μια Γαλλική σαμπάνια την οποία άνοιξε για να της ευχηθεί χρόνια πολλά. (φωτο)
Η Ντόρα τον ευχαρίστησε πολύ για την ευγενική χειρονομία του ενώ την ίδια ώρα δεν προλάβαινε να ανοίγει το τηλέφωνο της για να δεχθεί ευχές από συγγενείς και φίλους της στην Αθήνα, την Κρήτη, την Ευρυτανία και άλλες περιοχές.

Ταύρος στο ζώδιο η Ντόρα θυμάται την 6η Μαΐου όχι μόνο για τα γενέθλια της αλλά και γιατί τέτοια μέρα πέρσι ο Αντώνης Σαμαράς την διέγραψε από τη Νέα Δημοκρατία όταν εκείνη ψήφισε το Μνημόνιο.
Γενέθλια κοντά στην οικογένεια της πάντως δεν πρόλαβε να γιορτάσει καθώς η πτήση της προς την Αθήνα αναμενόταν πολύ αργά χθες το βράδυ . Έτσι το γλέντι αναμένεται να γίνει σήμερα στην Κρήτη όπου θα βρίσκεται για να πάρει μέρος αύριο στο προσύνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Χερσόνησο Ηρακλείου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια