ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΚΟΜΑΡΟ - ΠΕΡΑΜΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Περιφέρειας ΑΜΘ πραγματοποίησε περιοδεία το Σάββατο 22.3.2014 στον Κόμαρο και στο Πέραμα. Η αντιπροσωπεία της ΛΑΣ συζήτησε με τους κατοίκους των οικισμών για τα οξυμένα προβλήματα των αγροτών, τις συνθήκες ζωής με επίκεντρο σημαντικά προβλήματα όπως οι συχνές πολύωρες διακοπές υδροδότησης, το άθλιο οδικό δίκτυο με αποκορύφωμα “το γεφύρι της Αύρας” κ.α.
Η κατάσταση που υπάρχει στους οικισμούς αυτούς μπορεί να συμπυκνωθεί στη φράση κατοίκου του Περάματος ο οποίος χαρακτηριστικά είπε:
“Εμείς δεν έχουμε καταλάβει τη κρίση γιατί πάντα είχαμε κρίση”.
Η Λαϊκή Συσπείρωση επανέλαβε τη θέση της ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης στην περιοχή, να εκσυγχρονισθεί το οδικό δίκτυο και να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά τόνισε και κάλεσε τους κατοίκους να μην τρέφουν ψευδαισθήσεις. Να δώσουν δύναμη στη δύναμή τους, στηρίζοντας τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Να τιμωρήσουν τους αίτιους αυτής της κατάστασης (έχουν όνομα και είναι τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει όλα αυτά τα χρόνια). Να γυρίσουν την πλάτη τους στις αποπροσανατολιστικές υποσχέσεις των υποψηφίων οι οποίοι στηρίζονται από τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου. Υπάρχει άλλος δρόμος και μπορούμε μαζί να οργανώσουμε τον αγώνα και να διεκδικήσουμε την προστασία και βελτίωση της αγροτικής παραγωγής και του αγροτικού εισοδήματος, την προστασία του περιβάλλοντος, την αποφασιστική διαφύλαξη του ορυκτού μας πλούτου που αποτελεί περιουσία του λαού και όχι “προίκα” των μονοπωλιακών ομίλων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια