Γέμισε το Φ.Κοσμάς από μικρούς επίδοξους αθλητές, στον αγώνα-γιορτή στίβου του Εθνικού

Άλλη μια πετυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησε ο στίβος του ΜΓΣ , με τουλάχιστον 220 αγόρια και κορίτσια των Δημοτικών σχολείων της Αλεξ/πολης, τα οποία και συμμετείχαν στον εαρινό αγώνα-γιορτή του στίβου, παρά τον δυνατό βοριά που δυσχέραινε τις κινήσεις.
Ο αγώνας ξεκίνησε με εντυπωσιακή επίδειξη αγώνα εμποδίων από τον 16χρονο πρωταθλητή του ΜΓΣ Γιώργο Σιταρίδη, την οποία και παρακολούθησαν με ενθουσιασμό οι μικροί μαθητές.
Τα αγωνίσματα που πήραν μέρος τα παιδιά ήταν : 30-40-50 μέτρα ανάλογα την ηλικία τους, μήκος με φόρα, ρίψη μπάλας και 600 μέτρα.
Οι θαυμάσιες επιδόσεις έδειξαν το υψηλό επίπεδο του κλασσικού αθλητισμού στην περιοχή μας και υπόσχονται ακόμη πιο λαμπρό μέλλον γι αυτόν.
Οι τρεις πρώτοι και πρώτες κάθε αγωνίσματος, ανά τάξη, βραβεύθηκαν με μετάλλια, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες με αναμνηστικά διπλώματα.

Όλα τα παιδιά συμμετείχαν σε κλήρωση δώρων.
Για άλλη μια φορά ο Εθνικός ευχαριστεί την εθελοντική συμμετοχή του συνδέσμου κριτών στίβου Θράκης.
Το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικού, καλεί τους μικρούς μαθητές να ενταχθούν στα τμήματα της ακαδημίας στίβου, του βασιλιά των σπορ, ο οποίος αποτελεί την αρχή όλων των σπορ, τα οποία λειτουργούν καθημερινά 4-6 το απόγευμα στο Φώτης Κοσμάς (πληρ.6932401096).

Τμήμα προσχολικής ηλικίας (προνήπια-νήπια): Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη 4-5 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 5-6.
Τμήμα προμίνι(Α-Β-Γ’Δημοτικού): καθημερινά 4-5 & Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη 5-6 & Σάββατο 10-11πμ.
Μίνι(Δ-Ε’Δημοτικού): καθημερινά 5-6 & Σάββατο 10-11πμ.
Προαγωνιστικό τμήμα(ΣΤ’Δημοτικού& Α’Γυμνασίου): καθημερινά  5μμ & Σάββατο 10πμ
Αγωνιστικά τμήματα (από Β’Γυμνασίου): σε συνεννόηση με τους προπονητές


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια