Συνάντηση Μιχαηλίδη με φορέα διαχείρισης Δέλτα Έβρου

Επίσκεψη στον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΣΑ για την Αλεξανδρούπολη» Παύλος Μιχαηλίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικού Συμβούλους της παράταξης.
Στη συνάντηση με εκπροσώπους του Δ.Σ. του Φορέα έγινε λεπτομερής καταγραφή των ζητημάτων που αντιμετωπίζει. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη δυνατότητα ανάπτυξης οικοτουρισμού στην περιοχή, στην προσπάθεια καθιέρωσης σήματος ποιότητος των παραγομένων προϊόντων στο Δέλτα του Έβρου, στα απαιτούμενα έργα υποδομής,  καθώς και στη δημιουργία μικρών μεταποιητικών μονάδων που θα οδηγήσουν στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων.
Ο κ. Μιχαηλίδης υπερθεμάτισε της προσπάθειας που γίνεται από το φορέα διαχείρισης και τόνισε την προτεραιότητα που δίνει η παράταξη «ΑΝΝΑΣΑ για την Αλεξανδρούπολη», στην προστασία και αξιοποίηση αυτών των φυσικών πόρων που διαθέτει ο Δήμος μας, και ιδιαίτερα οι Δημοτικές Κοινότητες Φερών και Τραϊανούπολης.

Φορέας και Παράταξη συμφώνησαν για μελλοντική συνεργασία, καθώς κρίνεται ότι η αξιοποίηση του χώρου του Δέλτα θα αποφέρει έσοδα ,αλλά και θέσεις εργασίας για τους δημότες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια