Νίκος Νικολόπουλος : «Σταύρο είναι Μ-πολλά τα κλεμμένα, πάρε το σακίδιο σου και πάμε στον εισαγγελέα»

Ο Νίκος Νικολόπουλος μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό «EURO» μίλησε και για το νέο κόμμα, «Ποτάμι», του δημοσιογράφου, Σταύρου Θεοδωράκη, χαρακτηρίζοντας ως απολίτικες και ηθελημένα ασαφείς τις τοποθετήσεις του  νεόκοπου πολιτικού αρχηγού, όπως αυτές για το μνημόνιο και τις πολιτικές του, που δεν ξεκαθαρίζει αν στηρίζει τις κατοχικές δυνάμεις ή τις δυνάμεις της Ανατροπής, για την ΑΟΖ που δεν θέλει να… δημιουργήσει προβλήματα στους λαούς της Ευρώπης, για το Σκοπιανό που θυμίζει «Ρεπούση» και για όλα ανεξαιρέτως τα προβλήματα της διακεκαυμένης πολιτικής επικαιρότητας αλλά και της κοινωνικής πραγματικότητας.
Ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος στην νέα τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΙΤΑ», που παρουσιάζει στο κανάλι EURO (Θεσσαλονίκης) -κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή- «επετέθη» δριμύτατα στον τηλεοπτικό «αστέρα» κ. Στ. Θεοδωράκη, λέγοντας μεταξύ άλλων :
«Τον κ. Θεοδωράκη, τον γνωρίσαμε μέσα από τα όμορφα ρεπορτάζ και τις καλές εκπομπές του, που όμως δεν έφεραν ποτέ στο φως ένα σκάνδαλο, ούτε χτύπησαν ποτέ την εξουσία και τους παραδιάδρομους. Μας κάνει εντύπωση και θα πρέπει τώρα ως πολιτικός άνδρας να απαντήσει.
Δεν έπεσε ποτέ στην αντίληψη του κανένα σκάνδαλο από όσα κατηγορούντο τα αφεντικά του; Γιατί ούτε μια φορά δεν ανέδειξε κανένα από αυτά τα θέματα; Είχε δουλείες προς τους νταβατζήδες της μιντιακής διαπλοκής; Εξακολουθεί να έχει τα ίδια «ανεξόφλητα γραμμάτια» απέναντι τους; Την ψήφο του λαού θα την χρησιμοποιήσει υπέρ αυτών ή υπέρ του λαού; Τώρα πλέον, ως… πολιτικός, θα πάψει να αισθάνεται τόσο άνετα γιατί θα πρέπει και να απαντάει σε πολύ σημαντικά ζητήματα. 
Φιλικά λοιπόν, τον καλώ να αναλογιστεί τις ευθύνες του έναντι των εθνικών θεμάτων και των δικαίων του ελληνικού λαού. Και τον καλώ επίσης, να έρθει μαζί μας και να συνυπογράψει, μαζί με τους χιλιάδες πολίτες, τις μηνυτήριες αναφορές για τα μεγάλα σκάνδαλα και την εσχάτη προδοσία εις βάρος του ελληνικού λαού.
Αναρωτιέμαι: Θα υπογράψει τις μηνυτήριες αναφορές κατά των πρώην αφεντικών του -δηλαδή των εθνικών εργολάβων- για τα μεγάλα έργα;
Θα μιλήσει για τα μεγάλα σκάνδαλα, για τα κλεμμένα και για τις λοβιτούρες;
Θα διεκδικήσει μαζί με τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να έρθουν πίσω τα κλεμμένα, που είναι Μ-πω--πω….Μ-πολλά τα λεφτά.
Θα αντισταθεί στην κ. Μέρκελ και τον κ. Σόϊμπλε; Πώς θα αντιμετωπίσει την λαίλαπα της φτώχιας; Για όλα αυτά, εγώ πάντως θα του στείλω και επιστολή και email, καλώντας τον να εκφραστεί και να συμπορευτεί μαζί μας…»
(Σ.Σ. συνημμένα link από το σχετικό βίντεο για το θέμα)


ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους κατοίκων και εμπόρων της Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια της τριήμερης περιοδείας του, ως συμμετέχων στην ΕΝΩΣΗ με τους Πολύδωρα – Ζώη, αφού τους άκουσε και «εφοδιασμένος» με τα υπομνήματα και τα αιτήματα τους κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή για το θέμα των έργων του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης στο www.nikosnikolopoulos-anatropi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια