Εντυπωσιακή εμφάνιση του ποδηλάτη της Αλεξανδρούπολης σε μαραθώνιο SPINNING(R)

Στο μεγαλύτερο γυμναστήριο της Βορείου Ελλάδος βρέθηκε ιγκόγκνιτο για άλλη μια φορά ο ξεχωριστός Αλεξανδρουπολίτης ποδηλάτης ώστε να παρουσιάσει το δίωρο Μαραθώνιο του Indoor Cycling. Σε ρόλο quest και από τους πρώτους Έλληνες ποδηλάτες SPINNING(R) Instructors, Δεληγεώργης Κωνσταντίνος, και σε συνεργασία πάντα με τους δύο πολύ καλούς του φίλους (Αντώνη και Δημήτρη) "απογείωσαν" ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα αντοχής της δυνατής ομάδας του γυμναστηρίου της Θεσσαλονίκης, "σπινάροντας' σε έντονους αερόβιους και αναερόβιους ρυθμούς και "ξεφεύγοντας" από την συμβατική γυμναστική 'καίγοντας' χιλιάδες θερμίδες.

"Αν και αύριο πρόκειται να αγωνιστώ για πρώτη φορά σε ημιμαραθώνιο αγώνα τρεξίματος ήταν χαρά μου να παρευρεθώ ύστερα από πρόταση που μου έγινε, σε άλλον ένα μαραθώνιο SPINNING(R)... Η συγκεκριμένη άσκηση σε επαγγελματικό στατικό ποδήλατο ειναι ένα νέο είδος άθλησης για τα Ελληνικά δεδομένα, σε αντίθεση με το εξωτερικό που χρησιμοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια και φυσικά όχι μόνο από αθλητές - ποδηλάτες αλλά από ένα μεγάλο εύρος ηλικίας... Με την συγκεκριμένη μέθοδο άθλησης επιτυγχάνουμε κυρίως την γρήγορη αύξηση του μεταβολισμού και βελτίωση της αντοχής μας...", μας ενημέρωσε ο Κωνσταντίνος.

Χάρη στην υπέροχη ατμόσφαιρα και σε συνδυασμό με την ενθάρρυνση του Κωνσταντίνου ώστε να ξεπεράσει ο κάθε αθλητής τον εαυτό του ο δύσκολος μαραθώνιος ολοκληρώθηκε ευχάριστα από όλους και με μεγάλη επιτυχία. Όλοι οι μαθητές είχαν αρκετή δύναμη και αντοχή για δύο συνεχόμενες ώρες. Ενώ, τονίστηκε ότι με την μέθοδο που εφαρμόζει ο Fitness Professional, "δεν γυμναζόμαστε απλά, αλλά προπονούμαστε", ήταν τα λόγια κάποιων από τους παρευρισκόμενους αθλητές!

Με το μοναδικό πρόγραμμα των συγκεκριμένων μουσικών επιλογών, νέων μεθόδων παρουσίασης και την μεταδοτικότητα του Κωνσταντίνου ξαναήρθαν στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις συνεργασίας από κάποια γυμναστήρια, την ώρα που ήδη συζητάει για κάτι πιο 'δυνατό'. Ο ίδιος σε ερώτηση που του κάναμε για το πώς καταφέρνει αντί να γυμνάζει απλά τον κόσμο αλλά κυρίως να τον προπονεί, απαντάει πώς αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, σέβεται το κοινό του και τις δυνατότητες του καθενός ενώ, χάρη της εμπειρίας του με το άθλημα και την προπονητική το έχει εξελίξει κατά την δική του κρίση. Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλα τα παιδιά που ήταν παρόντες καθώς και τους δασκάλους που δημιούργησαν αυτό το υπέροχο event καθώς και όλους αυτούς που τον εμπιστεύονται και στηρίζουν το κάθε του βήμα.

Για άλλη μια φορά ο δικός μας ποδηλάτης απέδειξε κάποιες από τις γνώσεις του και ομολογουμένως ξανακάνει περήφανη την πόλη της Αλεξανδρούπολης και ακόμη περισσότερο εμάς που τον γνωρίζουμε προσωπικά.
Πάντα Επιτυχίες!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια