Έξαλλος ο Δραγασάκης με την Ασημακοπούλου...

Τα όσα είπε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιάννης Δραγασάκης σε ημερίδα με θέμα "Αριστερά στην κυβέρνηση" βρέθηκαν χθες, ως γνωστόν, στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, αφού...
ο αντιπρόεδρος της Βουλής είχε επισημάνει, μεταξύ άλλων, πως μία ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να προσφύγει στον λαό σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές οδηγήσουν σε σύγκρουση.

Την αποστροφή του λόγου του εκμεταλλεύθηκε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, που επισήμανε χθες πως «δεν είναι δικαίωμα κανενός το ενδεχόμενο ρήξης με την Ε.Ε. για σχέδιο Β και δημοψήφισμα που προβάλλει ο κ. Δραγασάκης στην περίπτωση μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε ότι οι δηλώσεις Δραγασάκη «αποκαλύπτουν πόσο επικίνδυνος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας για τα συμφέροντα της χώρας».

Ωστόσο, αν και δεν το συνηθίζει, ο Γιάννης Δραγασάκης όχι μόνο εξέδωσε σκληρή απάντηση στην «γαλάζια» πορτ παρόλ, αλλά επέμεινε και στις απόψεις του, καταγγέλλοντας διαστρέβλωση των λεγομένων του. «Όπως τόνισα στην ομιλία μου χθες στο διεθνές συνέδριο με θέμα: «Η Αριστερά στην κυβέρνηση», έχουμε πλήρη επίγνωση ότι οι δυνάμεις του χρεοκοπημένου συστήματος θα κάνουν ό,τι μπορούν για να ανακόψουν ή να επιβραδύνουν την αναπόφευκτη ανατροπή τους», δήλωσε ενώ επέμεινε πως αν μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πετύχει, θα πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον λαό.

«Όμως ας το πάρουν απόφαση. Με την επερχόμενη πολιτική αλλαγή ούτε τα διαπλεκόμενα συμφέροντα ούτε ο ξένος παράγοντας ούτε μια κυβέρνηση που απλώς θα επικαλείται το λαό, θα μπορούν χωρίς τη βούληση του ίδιου του λαού να δεσμεύουν τη χώρα. Δημοκρατική αναγέννηση της Ελλάδας σημαίνει ακριβώς αυτό: ο λαός είναι αυτός που θα έχει την τελική ευθύνη των όποιων κρίσιμων επιλογών χρειασθεί να κάνει η χώρα», καταλήγει στην ανακοίνωσή του, καθώς,σύμφωνα με πληροφορίες,καίτοι ψύχραιμος συνήθως, χθες έγινε έξαλλος με την ανακοίνωση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου...
matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια