Υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας ο Πολυχρόνης Αντωνιάδης

Μακραίνει ο κατάλογος των υποψηφίων για τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Ορεστιάδας. Πέρα από το νυν δήμαρχο Δημήτρη Μουζά – ο οποίος δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως βέβαια- έχουν ανακοινώσει τις υποψηφιότητές τους οι κ.κ.Μαυρίδης, Γκατζίδης, Κούμπης, Παντσίδης, όπως και η κα Γκουγκουσκίδου, ενώ η νέα προσθήκη αφορά στο πρόσωπο του Πολυχρόνη Αντωνιάδη, πρώην αντινομάρχη Έβρου και Έπαρχου βορείου Έβρου.


Ο κ. Αντωνιάδης, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του, υπογραμμίζει την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών από την κοινωνία των πολιτών, προκειμένου ο Δήμος Ορεστιάδας να χαράξει μία νέα πορεία, με τόνωση της τοπικής οικονομίας, καινοτόμες προτάσεις, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Αναλυτικά, αναφέρει: «Η μάχη των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών βρίσκει το δήμο και την κοινωνία της Ορεστιάδας μπροστά σε κρίσιμες εξελίξεις για το μέλλον του τόπου μας. Η κοινωνία των πολιτών οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες. Θα πρέπει να συμβάλλει στην αλλαγή πλεύσης. Ο δήμος Ορεστιάδας με τις οικονομικές –κοινωνικές-πολιτικές και πολιτιστικές δυνατότητές του έχει μια μεγάλη ευκαιρία –πρόκληση: να καινοτομήσει και να ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές. Να διατηρήσει την κοινωνική συνοχή σε μια περίοδο σκληρής δοκιμασίας των ελληνικών νοικοκυριών. Να διαμορφώσει ένα περιβάλλον τόνωσης της τοπικής οικονομίας με τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την προώθηση συνεργασιών διαπεριφερειακού διαβαλκανικού χαρακτήρα. Σε μια εποχή ραγδαίων ανακατατάξεων ο δήμος Ορεστιάδας μπορεί να αλλάξει τη ζωή των πολιτών του προς μια θετική και ελπιδοφόρα κατεύθυνση. Αυτή είναι η πρόκληση και η πρόσκληση προς όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του δήμου Ορεστιάδας. Σ’ αυτό το προσκλητήριο θα είμαι παρών με όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφιος δήμαρχος. Είναι η ώρα να συναντηθούμε όλοι για το κοινό καλό του δήμου και των πολιτών του. Για την Ορεστιάδα που μας ταιριάζει και ονειρευόμαστε. Γι’ αυτή την Ορεστιάδα αξίζει όλοι μας να αγωνιστούμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Το μέλλον της Ορεστιάδας είναι μια υπόθεση και ευθύνη όλων μας. Με όραμα και σχέδιο οικοδομούμε το δήμο Ορεστιάδας του 21ου αιώνα».


Κ.Η. - Δηοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια