Εδώ συμβαίνουν …Τα Σόδομα και τα Γόμορα! Δώσε μου τον άνδρα σου και πάρε τον δικό μου…

Η ανταλλαγή ζευγαριών είναι κάτι που δεν μας κάνει εντύπωση, αφού ακούμε συχνά ότι συμβαίνει και έχουμε δει σχετικές αγγελίες να δημοσιεύονται και σε διάφορα έντυπα. Μέχρι εδώ τίποτα δεν μοιάζει εντυπωσιακό. Αλλά, το ό,τι υπάρχουν σε διάφορα σημεία του κόσμου τουριστικά θέρετρα που δέχονται αποκλειστικά ζευγάρια που κάνουν μεταξύ τους ανταλλαγή συντρόφων, μάλλον δεν είναι και τόσο ευρέως γνωστό.
Από το Κανκούν του Μεξικού μέχρι το Χόλιγουντ και την Τζαμάικα, έχουν κτιστεί πολυτελή τουριστικά θέρετρα για να υποδεχτούν τα ζευγάρια εκείνα που επιθυμούν να ρίξουν λίγο «αλατοπίπερο» στην βαρετή σεξουαλική τους ζωή.
Στα θέρετρα ανταλλαγής συντρόφων, ή, αν προτιμάτε στα αγγλικά, στα Swingers Resorts, οι επισκέπτες απολαμβάνουν υπηρεσίες κάθε λογής, όπως άφθονες πεντακάθαρες πετσέτες στα δωμάτιά τους, τζακούζι εκτός των δωματίων με πολλά κρεβάτια γύρω από αυτό, παιχνίδια σκάκι στο γκαζόν, αλλά και δραστηριότητες κοινές για όλους τους τουρίστες, όπως ψαροντούφεκο και εκδρομές.




Όσο για την ένδυση των ζευγαριών, δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες, αλλά εκτός δωματίων είναι προτιμότερο να φοράνε τα ρούχα τους, επειδή τα Swinges Resorts, δεν είναι θέρετρα γυμνιστών.



α ζευγάρια που συνήθως πηγαίνουν στα καταλύματα ανταλλαγής συντρόφων μπορεί να έχουν διάφορες επιθυμίες. Άλλο ζευγάρι θέλει να ανταλλάξει συντρόφους, σε άλλο ζευγάρι ο σύζυγος απλά επιθυμεί να «παρακολουθεί χαλαρά» την σύντροφό του να παίζει με κάποιον άλλο και σε κάποιες περιπτώσεις οι μοναχικοί άνθρωποι είναι καλοδεχούμενοι σε ένα «πάρτι» με ένα ζευγάρι.




Γενικά, όλα επιτρέπονται...αλλά υπάρχουν και κάποιοι κανόνες, όχι κάμερες, όχι κινητά στα δωμάτια κατά τη διάρκεια του σεξ και όχι σεξ σε κοινή θέα.
Τα γνωστότερα θέρετρα ανταλλαγής συντρόφων είναι το «Hedonism», που βρίσκεται στη Τζαμάικα, το «Desire Resort & Spa» στο Κανκούν του Μεξικού και το «Rooftop Resort» στο Χόλιγουντ.
Τώρα, ακόμα και για εκείνους που επιθυμούν κάτι πιο πρωτότυπο από τα να κλειστούν σε ένα πολυτελές τέτοιο θέρετρο, για εκείνους που η φαντασία τους ταξιδεύει με χίλια και ζητάνε κάτι πιο πρωτότυπο και «αναζωογονητικό», υπάρχουν και οι κρουαζιέρες που οργανώνονται ειδικά για ανταλλαγή ζευγαριών, οπότε... «ώρα καλή στη πρύμνη τους και αέρας στα πανιά τους»!
Πηγή:spirospero.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια