«Φωτιά» ο Ολυμπιακός!...3-0 τη Μίλαν!! (vd & φωτό)

Εξαιρετικά δείγματα γραφής άφησε ο Ολυμπιακός στην πρώτη του φιλική αναμέτρηση στην Αμερική, για το ICC.
Οι Πειραιώτες επικράτησαν άνετα της Μίλαν με 3-0, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση σε...
όλο το ματς, παρότι στο δεύτερο μέρος έγιναν πολλές αλλαγές, αλλά κι ότι ακόμα είναι σε περίοδο προετοιμασίας και όσο περνάει ο καιρός και «δένουν» οι παίκτες, θα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο!
Το σκορ άνοιξε στο 19΄ο Ντομίνγκεζ, με τον Διαμαντάκο στο 49΄να κάνει το 2-0. Το… κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Μπουχαλάκης στο 78΄, με πανέμορφο γκολ!
Έτσι ξεκίνησε ο Ολυμπιακός


Ο Μίτσελ ξεκίνησε την πρώτη φιλική αναμέτρηση επί αμερικανικού εδάφους με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια της εστίας και τον Ελαμπντελαουί στα δεξιά, Μαζουακού στα αριστερά. Μανωλάς και Αμπιντάλ συνέθεσαν το αμυντικό δίδυμο, με τους Σάμαρη, Κασάμι και Ντομίνγκεζ να είναι η τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ντοσεβί και Φουστέρ έπαιξαν στα άκρα, με τον Παπάζογλου να είναι ο μοναδικός προωθημένος.
Γκολ από νωρίς


Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και με καλή κυκλοφορία της μπάλας, άρχισε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία της Μίλαν.
Μάλιστα, στο 16΄άνοιξε και το σκορ, όταν μετά από υποδειγματική συνεργασία, η μπάλα έφτασε στον Ντοσεβί, ο οποίος από τα δεξιά έκανε την σέντρα, ο Ντομίνγκεζ αφού στόπαρε, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να παρουσιάζει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και το 1-0 έμεινε μέχρι να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Ίδιος παρά τις αλλαγές


Ο Μίτσελ αποφάσισε στο ημίχρονο να κάνει πολλές αλλαγές, για να συνεχίσει τις δοκιμές του σε σχήματα και πρόσωπα, αλλά αυτό δεν άλλαξε την καλή εικόνα των Πρωταθλητών Ελλάδος.
Μάλιστα, στο 49΄ο Διαμαντάκος έκανε και το 2-0 για τον Ολυμπιακό, έπειτα από όμορφη ασίστ του Μαζουακού από τα αριστερά και αντίστοιχα καλό τελείωμα του Έλληνα φορ.
Το… κερασάκι στην τούρτα!


Το ιδανικό τελείωμα για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 78΄. Ο Μπουχαλάκης είχε την μπάλα πολλά μέτρα έξω από την αντίπαλη περιοχή.
Χωρίς να το σκεφτεί και πολύ, εξαπέλυσε έναν… κεραυνό κι έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Αγκάτσι, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το τελικό 3-0.
Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμντελαουΐ (72’ Σαλίνο), Μαζουακού (72’ Μπουχαλάκης), Μανωλάς (46’ Αυλωνίτης), Αμπιντάλ (61’ Σιόβας), Κασάμι (72’ Γκαζαριάν), Σάμαρης (46’ Μανιάτης), Τσόρι (61’ Κολοβός), Φουστέρ (46’ Χολέβας) , Ντοσεβί (61’ Σαβιόλα), Παπάζογλου (46’ Διαμαντάκος)
Μίλαν (Πίπο Ιντζάγκι): Γκάμπριελ (62’ Αγκάτσι), Τζακάρντο (76’ Ντε Τσίλιο), Ραμί (62’ Άλεξ), Μπονέρα (62’ Μεξές), Αλμπερτάτσι, Πόλι (76’ Μαστάλι), Κριστάντε, Σαπονάρα (84’ Μόντιτς), Νιάνγκ (76’ Χόντα), Ελ Σαραουϊ, Πατσίνι.
Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα, ΕΔΩ...

woop.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια