Ο Νίκος Ουσταμπασίδης νέος προπονητής του Εθνικού

Το δελτίο τύπου της ομάδας
Έπειτα από την κοινοποίηση των νέων διατάξεων της προκήρυξης της ΕΠΟ για το νέο Πρωτάθλημα της Football League 2, που απαιτεί την κατοχή πτυχίου Uefa A από τους προπονητές της κατηγορίας και ανέτρεψε όλο τον αρχικό σχεδιασμό, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Ουσταμπασίδη. Ο νέος τεχνικός της ομάδας έχει αγωνισθεί ως παίκτης επί οκτώ έτη στην Α Εθνική Κατηγορία φορώντας τις φανέλες της Δόξας Δράμας και του Ιωνικού. Στην προπονητική του καριέρα έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή στη Skoda Ξάνθη και τον Πλατανιά, ενώ ως πρώτος προπονητής σε ομάδες της Δ Εθνικής, μεταξύ αυτών και της δικής μας.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τη Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014 ώρα 19:00 και θα είναι ανοικτή για τους φίλους της ομάδας.

Ως Διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Βασίλη Τσιομλεκίδη για την μεγάλη του προσφορά στην απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστική πορεία και την άψογη συνεργασία. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε μελλοντική επιλογή του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια