Για που το.... έβαλε ο Σταύρος Κελέτσης; - Καλεί τους Εβρίτες σε αγώνες !!

Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ στον Σταύρος Κελέτσης έβγαλε μια ανακοίνωση για το κλείσιμο του εργοστασίου ζάχαρης στην Ορεστιάδα. Στην ανακοίνωση αναφέρεται και στις άλλες απώλειες που έχει ο νομός μας από τις πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης ... Ο κ. Κελέτσης καλεί τους πολίτες του Έβρου να αγωνιστούν για την ...ανάκτηση τουλάχιστον αυτών που χάθηκαν!
Είναι μια ξεκάθαρη κριτική στους κυβερνώντες και στο κόμμα του , το ζητούμενο είναι πως θα γίνουν αυτοί οι αγώνες που ζητάει ο πρώην βουλευτής; Θα γίνουν μέσα από το κυβερνών κόμμα της Ν.Δ που ανήκει; ή έχει βάλει πλώρη για άλλους πολιτικούς σχηματισμούς ; Σύντομα θα φανούν οι προθέσεις του, βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης με σκοπό την νέα ηγεσία του κόμματος του , ας μην ξεχνάμε και τον Εύρη που κινείτε εδώ και καιρό προς αυτή την κατεύθυνση 

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

Η απόφαση – εν ψυχρώ «εκτέλεση» του Εργοστασίου της Βιομηχανίας Ζάχαρης στην Ορεστιάδα, που είναι και η τελευταία μεγάλη παραγωγική μονάδα - σύμβολο που σχετίζεται άμεσα με την πρωτογενή γεωργική παραγωγή στον Έβρο, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Τα τελευταία χρόνια, οι Εβρίτες γινόμαστε μάρτυρες μιας συνεχούς καθοδικής πορείας, μιας πορείας υποβάθμισης και απαξίωσης του νομού μας. Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου μετατράπηκε σε παράρτημα του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης που κι εκείνο με τη σειρά του αντιμετωπίζει πια τεράστια προβλήματα λειτουργίας. Το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης αντί να αναβαθμιστεί – όπως ήταν η υπόσχεση και ο σχεδιασμός υπολειτουργεί. Η Σχολή Αστυνομίας στο Διδυμότειχο ανέστειλε τη λειτουργία της με κίνδυνο οριστικής κατάργησης. Όλες οι Υπηρεσίες εγκατέλειψαν το Βόρειο Έβρο ή υποβαθμίστηκαν. Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης διαρκώς «αναβαθμίζεται» στα χαρτιά, πράγμα που όμως στην πράξη δε βλέπουμε. Φοβάμαι ότι το επόμενο θύμα θα είναι σχολές και τμήματα του Πανεπιστημίου μας. Νέες ιδιωτικές επενδύσεις δεν γίνονται.
Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο που τα δύο μεγάλα κόμματα της μεταπολίτευσης που κυβέρνησαν ως τώρα, συγκυβερνούν. Λογικά περιμέναμε πρόοδο και όχι οπισθοδρόμηση. Η διαπίστωση είναι θλιβερή. Δυστυχώς όλα αυτά που αποκτήθηκαν με αγώνες των Εβριτών και σε διάρκεια πολλών ετών και διαφορετικών περιόδων σιγά σιγά χάνονται κι αυτό φέρει την υπογραφή και των δύο κομμάτων που κυβερνούν από κοινού.
Τα πάντα επαφίενται πια στους πολίτες του Έβρου που πρέπει να ετοιμάζονται και πάλι για νέους αγώνες με στόχο τουλάχιστον την ανάκτηση παλιών κεκτημένων.
Σταύρος Κελέτσης
Πρώην βουλευτής Έβρου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια