ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΖΑΧΑΡΗΣ ΣΕ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕΡΡΕΣ

Θα ήθελα να συγχαρώ για άλλη μια φορά την σημερινή συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, του κ. Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα, Χαρδούβελη και των υπόλοιπων υπουργών, για την μεγάλη αναπτυξιακή πολιτική που εφαρμόζουν  σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Θράκη.
    Αντί να ψάξουν και να βρουν τους κλέφτες που επί χρόνια διόριζαν, στην διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και έφτασαν το χρέος της πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ, αποφάσισαν τώρα να κλείσουν τα εργοστάσια, οδηγώντας στην ανεργία τους εργαζόμενους σ’αυτά, αλλά και τους αγρότες τευτλοκαλλιεργητές. Θα μπορούσαν να πουλήσουν τα εργοστάσια στη Σερβία και να επενδύσουν τα χρήματα στην Ελλάδα εκσυγχρονίζοντας και σώζοντας και τα δύο εργοστάσια σε Ορεστιάδα και Σέρρες.
  Αντίθετα ακόμα και σήμερα χρηματοδοτούν το ιδιωτικό νοσοκομείο Ερρύκος Ντυνάν τα χρέη του οποίου ξεπερνούν τα 280 εκατομμύρια ευρώ, ισχυριζόμενοι πως θα χάσουν τις δουλειές τους οι εργαζόμενοι. Αυτοί είναι άλλης κατηγορίας εργαζόμενοι;
   Αυτή είναι τελικά η πολιτική της σημερινής συγκυβέρνησης που εδώ και σαράντα χρόνια κυβερνά αυτό τον τόπο και τον οδήγησε σ’αυτή την κατάσταση. Συνεχίζουν δυστυχώς να διορίζουν τα ανίκανα κομματικά τους στελέχη, τους διπλοθεσίτες και τους συνταξιούχους. Όσο για  τη μεγάλη οικονομική αναπτυξιακή πολιτική, με τα πλεονεκτήματα και τη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας μάλλον οι κύριοι της κυβέρνησης αντιλαμβάνονται διαφορετικά την έννοια της ανάπτυξης. Δυστυχώς όμως η αλήθεια είναι ότι ο απλός κόσμος χάνει τις δουλειές του εξαθλιώνεται  και αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Κάθε απώλεια θέσης εργασίας στον Έβρο είναι από την όποια κυβέρνηση εγκληματική ενέργεια εις βάρος των πολιτών.


                                                                               Ο Βουλευτής Έβρου
                                                                                Μαρίνος Ουζουνίδης

σχόλιο: Ξέχασες να συγχαρείς ιδιαιτέρως τους τρεις υφυπουργούς από τον Έβρο κ. Ουζουνίδη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια