Δυναμική παρέμβαση Καρχιμάκη στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ- Εστίασε σε τέσσερα σημεία

Αισθητή την παρουσία του στη συνεδρίαση της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ έκανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της «Κίνησης των 75» Μιχάλης Καρχιμάκης.
Μιλώντας στην ΚΠΕ το μελος του Π.Σ είπε μεταξύ άλλων:
1) Η κεντρική πολιτική επιτροπή να δεσμευτεί και να αποφασίσει ..ότι η πολιτική και οργανωτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ δεν αμφισβητείται ούτε πριν ούτε μετά το συνέδριο της δημοκρατικής συμπαράταξης .
«Το ΠΑΣΟΚ δεν συγχωνεύεται δεν διαλύεται! Δεν απορροφάται στις επιδιώξεις κανενός, δεν μπορεί η προσφορά του και η συμβολή του στην ελληνική κοινωνία να εξοβελιστεί στην μαύρη τρύπα της ιστορίας» τόνισε ο κ. Καρχιμάκης
2) Ζήτησε συνέδριο ΠΑΣΟΚ πρώτα και κυρία από οτιδήποτε άλλο. Ένα συνέδριο που θα αποτελέσει το κυρίαρχο όργανο και θα αποφασίσει για τα πάντα .
3) Τόνισε ότι η ανασύνταξη της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης είναι πρωταρχικά ζήτημα περιεχομένου πολιτικών και συγκρούσεων ,διαδικασία συμμετοχής της βάσης και όχι εκλογικές συγκολλήσεις κορυφής .
4) Ζήτησε τον Σεπτέμβρη σύγκληση της ΚΠΕ για να αποτιμήσει την πορεία ανταπόκρισης των άλλων δυνάμεων της δημοκρατικής συμπαράταξης .
matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια