Καθημερινές συμβουλές για να είναι το σπίτι σας καθαρό

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά! Ο κάθε χώρος του σπιτιού θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση, ώστε να ακτινοβολεί από καθαριότητα κάθε μέρα. Το μπάνιο χρειάζεται τρίψιμο στα έπιπλά του, το σαλόνι θέλει καλό ξεσκόνισμα και σφουγγάρισμα, η κουζίνα θέλει συγύρισμα, το υπνοδωμάτιο θέλει οργάνωση!
Αν όλα αυτά γίνονται σε καθημερινή βάση από λίγο, τότε το σπίτι σας δεν θα χρειάζεται κάθε τόσο γενική καθαριότητα και δεν θα «τρώει» τον ελεύθερό σας χρόνο τα σαββατοκύριακα.
Το online κατάστημα TzambaSpiti σας υποδεικνύει τους συμμάχους σας σε αυτήν την καθημερινή «υποχρέωση», έτσι ώστε να έχετε έτοιμη την λίστα σας με όλα τα καθαριστικά προϊόντα:
  1. Για ένα καθαρό και λαμπερό πάτωμα
Σκούπα Ηλεκτρική  2000 watt

Σφουγγαρίστρα Microfiber Σετ 2 Τεμαχίων Κόκκινο-Κίτρινο/Φούξια-Μπλε

Οι σφουγγαρίστρες και οι σκούπες έχουν την τιμητική τους εδώ! Επιλέξτε ανάλογα σε σφουγγαρίστρες που έχουν χοντρές ίνες ή σε στυλ πετσέτας. Μην παραλείψετε να αγοράσετε παράλληλα και σκούπες για τους εξωτερικούς χώρους αλλά και ηλεκτρικές σκούπες οι οποίες απαλλάσσουν γρήγορα τον τάπητά σας από τις σκόνες.
Βούρτσα Σκληρή Με Λαβή
Στο μπάνιο όλα τα φαίνονται διαφορετικά, αν προμηθευτείτε μία βούρτσα, η οποία μπορεί να τρίψει τις επιφάνειές σας εύκολα και αποτελεσματικά. Διαθέτει χειρολαβή για να την μετακινείτε με ταχύτητα προς όλες τις κατευθύνσεις. Πόσο κάνει; Μόνο 1,50€!
Γάντια Κουζίνας

Άκρως απαραίτητα! Τα γάντια σας εξασφαλίζουν καθαρά και προστατευμένα χέρια με όποια δουλειά και να καταπιαστείτε. Εξασφαλίστε τα, εδώ
Tips καθαρισμού:
  • Πριν το σφουγγάρισμα σκουπίστε το πάτωμά σας για να το απαλλάξετε από τις σκόνες και τις τρίχες και έπειτα σφουγγαρίστε. Μία παρκεζέτα είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε. Έτσι δεν θα κολλάνε στο πάτωμα οι σκόνες από την βρεγμένη σφουγγαρίστρα.
  • Μην παραλείψετε να επιλέξτε το κατάλληλο καθαριστικό ανάλογα με το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο το πάτωμά ή η επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε.
Και μην ξεχνάτε: Εσείς γεμίζετε το καλάθι αγορών σας και εμείς σας τα φέρνουμε με Δωρεάν μεταφορικά ακόμα και τα σαββατοκύριακα!

Γάντια Κουζίνας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια