Σεμινάρια ψυχολογίας που φιλοξενεί κατά καιρούς το Ψυχολογικό Αθηνών

Η διαχείριση πολλών καταστάσεων στην καθημερινότητά μας δεν έχει πάντα εύκολη διαδρομή και μερικές φορές φτάνει σε τέλματα, τα οποία φαίνονται αξεπέραστα. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, να πιανόμαστε από παρακλάδια, για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε από τις προκλήσεις που μας παρουσιάζονται.
Το Ψυχολογικό Κέντρο Αθηνών, με βάσεις την αλληλοκατανόηση και την στήριξη πληθυσμιακών ομάδων που ταλανίζονται από ψυχολογικά προβλήματα, διαχείριση άγχους και πολλά πολυπαραγοντικά φαινόμενα, διοργανώνει κάθε τόσο σεμινάρια ψυχολογίας τα οποία πραγματοποιούν ψυχολόγοι στην Αθήνα.
Μερικά από τα σεμινάρια που εκτυλίχθηκαν άλλες χρονιές, είναι:
Ομάδες για την πρόληψη των εξαρτήσεων: Η πρόληψη ως γνωστόν τυγχάνει μικρότερης αντιμετώπισης από την ίδια την θεραπεία. Οι περισσότεροι από τους ψυχολόγους το έχουν διατυπώσει και το έχουν εξακριβώσει μέσα από περιστατικά που έχουν δει στον εργασιακό τους χώρο. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να υπάρχει εξειδικευμένη ενημέρωση για τέτοιου είδους θέματα.
Ομάδα διαχείρισης άγχους: Το άγχος είναι ένα από τα φαινόμενα που έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις στην εποχή μας. Πολλοί βιώνουν και εσωτερικό και εξωτερικό άγχος, το οποίο επηρεάζει καθοριστικά την προσωπική τους ζωή και τον χαρακτήρα τους. Μέσα από ομάδες ατόμων που βιώνουν επανειλημμένως αγχώδεις διαταραχές, γίνεται προσπάθεια να βρεθούν εκ νέου τρόποι αντιμετώπισης αλλά και μέτρα προστασίας του εαυτού, όταν μάθει πλέον να αναγνωρίζει τα σημάδια του άγχους.
Σεμινάρια για την διαταραχή ελλειμματικής προσοχής ΔΕΠ/Υ: Τα αυξημένα ποσοστά των παιδιών που αντιμετωπίζουν ΔΕΠ/Υ έχουν φτάσει να είναι ανησυχητικά, για αυτό το κέντρο διοργανώνει σεμινάρια, τα οποία μπορούν να ενημερώσουν τους γονείς για τα σημάδια, τις αιτίες και τους τρόπους αντιμετώπισής της.
Ενημερωθείτε ολοκληρωμένα για τις υπηρεσίες του Ψυχολογικού Κέντρο Αθηνών (psyath.com)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια