“Καρφιά” Αντώναρου για τα “κουτσά άλογα” άλλων πολιτικών χώρων που εντάσσονται στη ΝΔ!

Αίσθηση προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου στην εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με θέμα: “Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και ο ρόλος της Κεντροδεξιάς”.

Ο κ. Αντώναρος τόνισε αρχικά πως σύντομα θα κλείσει η συμφωνία με τους εταίρους και εκτίμησε πως θα είναι μέτρια, αλλά η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να την στηρίξει.

Στη συνέχεια, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, άσκησε σκληρή κριτική στην ηγεσία της ΝΔ τα τελευταία πέντε χρόνια, σημειώνοντας πως “η συζήτηση και ο διάλογος δαιμονοποιήθηκαν στην Κεντροδεξιά και η ΝΔ έχει χάσει την επιρροή της και τη γοητεία της”.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος έκανε επίσης λόγο για απραξία της προηγούμενης κυβέρνησης από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι και τις εκλογές, σημειώνοντας πως για το λόγο αυτό έχει μέρος της ευθύνης για το οτι δε θα υπάρξει “ιδανική συμφωνία”.

Τέλος, για τις… μεταγραφές που επιλέγει να κάνει ο Αντώνης Σαμαράς στη ΝΔ, ο κ. Αντώναρος ήταν και πάλι ιδιαίτερα καυστικός.

“Όχι μετεγγραφές με κουτσά άλογα απο το χώρο της άκρας δεξιάς, όχι με τα κουτσά άλογα από τα αζήτητα άλλων χώρων”, τόνισε χαρακτηριστικά.
http://ysterografa.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια