Εκδότες και Καναλάρχες φταίνε πιο πολύ από τους κλέφτες πολιτικούς

Του Γιώργου Κουρή από το kontranews.gr
Το ΄βαλαν στα πόδια για να... σωθούν από τον Αλέξη που τους κυνηγάει.  έχουμε γράψει πολλές φορές, ότι για το σημερινό κατάντημα της χώρας, δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί. Πρώτα απ΄ όλα γιατί δεν ήταν όλοι κλέφτες… Οι πραγματικοί λωποδύτες πολιτικοί, τα τελευταία 50 χρόνια, δεν ξεπερνούν τους 50.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ, όμως ευθύνη φέρουν και οι υπόλοιποι πολιτικοί – βουλευτές, υπουργοί και πρωθυπουργοί – που ενώ έβλεπαν τους συναδέλφους τους να κλέβουν και τους γνώριζαν καλά έναν προς έναν, εν τούτοις δεν έκαναν ποτέ τίποτε για να τους σταματήσουν και το χειρότερο, τους κάλυπταν με τη σιωπή τους.
ΠΟΛΥ μεγάλη ευθύνη φέρουν επίσης και ορισμένοι δικαστές, όργανα φαύλων πολιτικών, που μόλις «έπεφτε στα χέρια τους» κάποιος ανεξάρτητος και ελεύθερος εκδότης ή δημοσιογράφος, τον… έσφαζαν με το μπαμπάκι, φορτώνοντάς τον, με πολυετείς φυλακίσεις και τεράστια πρόστιμα, για να μάθει να μην… μιλάει και να μην γράφει, κάθε που έβλεπε τους πολιτικούς να κλέβουν.
ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ πάντως ευθύνη, στη συμφορά που μας βρήκε φέρουν, οι γνωστοί απατεώνες μεγαλοκατασκευαστές και προμηθευτές του Δημοσίου, που για να παίρνουν όλες τις μεγάλες κρατικές δουλειές, σε αστρονομικές τιμές, έφτιαχναν εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, για να κρατούν όμηρους όλους τους πολιτικούς, όλων των κομμάτων.
ΑΥΤΟΙ οι απατεώνες, με την ισχύ που απέκτησαν είχαν υποτάξει ολόκληρο σχεδόν τον πολιτικό κόσμο και είχαν προσλάβει στη δούλεψή τους, και όλους τους δημοσιογράφους που ξεχώριζαν, εκμαυλίζοντάς τους, με τους τεράστιους μισθούς που τους έδιναν, από τα κλοπιμαία τους! Στην ουσία τους μετέτρεπαν σε… κλεπταποδόχους!
ΟΛΟΙ αυτοί οι κύριοι, αεριτζήδες του κερατά, που με τα λεφτά που έκλεψαν, αποτέλεσαν το νέο οικονομικό κατεστημένο της χώρας, εκτοπίζοντας τους παλιούς νοικοκυραίους, προσπάθησαν να κλείσουν το δρόμο, προς την εξουσία, στον Αλέξη Τσίπρα, ευτυχώς όμως, χωρίς να τα καταφέρουν και έτσι όπως όλα δείχνουν, έφθασε η ώρα του ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ και γι΄ αυτό οι περισσότεροι από δαύτους άρχισαν να… πηδάνε από τα μπαλκόνια για να γλιτώσουν…
Κ


Να γίνει ταινία η τραγωδία που ζούμε…

Mε τον Γούντι Άλεν π.χ. θα έσπαγαν παγκοσμίως τα ταμεία, η καταστροφή της Ελλάδας θα έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις και θα ξεσήκωνε όλους τους λαούς του κόσμου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ σε συνέντευξή του, ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς που γέννησε η ανθρωπότητα, ο Γούντι Άλεν, σχολιάζοντας τη δυστυχία που ζούμε σήμερα εμείς οι Έλληνες δήλωσε τα εξής εκπληκτικά: «Ντροπή(!), εμείς οι ανίδεοι αντί να διαβάζουμε Πλάτωνα και Αριστοτέλη, διαβάζουμε για την καταστροφή της Ελλάδας!.. Είναι φοβερό, κάθε μέρα όταν ανοίγω την εφημερίδα, διαβάζω για την καταστροφή στην Ελλάδα. Στον τόπο που γεννήθηκαν η τραγωδία, η φιλοσοφία, οι επιστήμες και η δημοκρατία. Διαβάζουμε ότι σύντομα θα φύγει από την Eυρώπη και το ευρώ. Ότι η ανεργία είναι εφιαλτική και ότι από στιγμή σε στιγμή θα επέλθει το μοιραίο. Κρίμα. Αντί για Πλάτωνα και Σωκράτη όλοι εμείς οι ανίδεοι περί οικονομίας διαβάζουμε όλα αυτά τα ανατριχιαστικά. Κρίμα…».
ΣΤΗΝ ερώτηση δε των δημοσιογράφων αν θα γύριζε ταινία στην Ελλάδα με όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας ο μεγάλος ηθοποιός δήλωσε: «Φυσικά θέλω να γυρίσω ταινία στην Αθήνα».
ΟΤΑΝ ένας Αμερικανός ηθοποιός, λέει τόσο μεγάλες κουβέντες για τη χώρα μας και κατακεραυνώνει τη σημερινή αναξιόπιστη και ανίκανη ηγεσία της Ευρώπης, δηλαδή τους… Γερμανούς, για το τραγικό σημείο που μας έχουν οδηγήσει, αυτομάτως το μυαλό και η σκέψη μας πηγαίνει, στους Έλληνες πολιτικούς και τους «πνευματικούς» ανθρώπους του τόπου μας… Καταλαβαίνουμε ότι οι παλιοί πολιτικοί μας δεν μπορούν να πουν τίποτε, γιατί ξέρουν και ξέρουμε ότι όλοι αυτοί οι κύριοι φέρουν τεράστια ευθύνη για την τραγωδία που ζούμε και το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να μπουν στη δούλεψη των ξένων για να φάνε κανένα κόκαλο.
ΤΙ ΝΑ πει όμως κανείς για τους κοιλαράδες του πνευματικού μας κόσμου. Όλοι τους έχουν χωθεί βαθειά στις πολυθρόνες τους και δεν ξεκολλάνε με τίποτε…
ΑΥΤΟΙ ήταν πάντοτε με την εκάστοτε εξουσία… γιατί τους άρεσε να γλείφουν τα κόκκαλα που τους πέταγαν οι κλεφτοπολιτικοί μας.
ΟΠΩΣ βοήθεια δεν πρέπει να περιμένουμε και από τους λεφτάδες της χώρας μας. Αυτοί τον μόνο που «ακούνε» είναι τον… Μαμωνά!..
ΠΟΛΥ θα θέλαμε να είχαμε χρήματα για να χρηματοδοτούσαμε τον Γούντι Άλεν ή κάποιο άλλο μεγάλο ξένο δημιουργό να φτιάξει μια μεγάλη ταινία με το ΔΡΑΜΑ και την ΤΡΑΓΩΔΙΑ που ζει τα τελευταία 5 χρόνια ο ελληνικός λαός. Θα έσπαγε παγκοσμίως τα ταμεία και σίγουρα θα ήταν και η αφορμή, να ενημερωθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη και να αρχίσει η προσπάθεια της ανασυγκρότησης της χώρας μας.
Γ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια