Κάλεσμα στα εγκαίνια των γραφείων της Σοσιαλιστικής Προοπτικής στη Θεσσαλονίκη

Η Σοσιαλιστική Προοπτική, συγκροτούμενη σταθερά από τα κάτω, από τα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας, προτάσσοντας με θάρρος και ειλικρίνεια τη συγκεκριμενη ιδεολογικοπολιτική της ταυτότητα, το όραμά της και τις τακτικές επιδιώξεις, προχωρά με σταθερά βήματα.

Συγκροτούμε επίσημα το πολιτικό υποκείμενο του σοσιαλισμού, της δημοκρατίας και του πατριωτισμού και καλούμε όλες και όλους εσάς να το διαμορφώσουμε και να το αναπτύξουμε από κοινού, να το αξιοποιήσουμε ως το βασικό πολιτικό εργαλείο για την κοινωνική δικαιοσύνη, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, τη σοσιαλιστική μετεξέλιξη στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ενάμιση χρόνο μετα την αρχική πρωτοβουλία, ενάμιση μήνα μετά από την επίσημη κατάθεση της ιδρυτικής της πράξης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου συνεχίζουμε: αύριο Σάββατο 23 Μαΐου 2015 στις 19:00 εγκαινιάζουμε τα πρώτα γραφεία του πολιτικού φορέα στη Θεσσαλονίκη, Γραβιάς 28 και Βασ. Όλγας.

Απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και καλούμε τα μέλης της ντόπιας δημοσιογραφικής κοινότητας να καλύψουν την εκδήλωση.

Με εκτίμηση,

Το Εκτελεστικό Γραφείο της Σοσιαλιστικής Προοπτικής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια