Σκληρές αλήθειες για την στυτική δυσλειτουργία

Περίπου 150.000. άνδρες σε όλον τον κόσμο αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας. Ακόμα και αν έχει γίνει ιατρική διάγνωση και έχει αρχίσει η φαρμακευτική αγωγή, ο κάθε ασθενής έχει μία συγκεκριμένη πορεία η οποία του επιτρέπει να έχει από πίσω του κάποιες αλήθειες που τον συνοδεύουν και τον χαρακτηρίζουν.
Αν τα προβλήματα στύσης είναι ορατά, ενώ ακολουθείτε ή ενώ έχετε ολοκληρώσει την αγωγή του ανδρολόγου τότε τα πράγματα περιπλέκονται καθώς υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες οι οποίοι συμβάλλουν στο να δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα το οποίο οφείλεται συνήθως σε ψυχογενή προβλήματα.
Η νούμερο ένα αιτία, η οποία έχει προκαλέσει σημαντικό πρόβλημα στον άνδρα είναι η διατροφή του και συγκεκριμένα η κακή διατροφή, η οποία για τον καθένα είναι διαφορετική. Ο κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ανάγκες και θέλει να τρέφεται με προϊόντα που να συμβάλλουν στην συνολική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα φρούτα και τα λαχανικά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ενέργεια του οργανισμού και κατ’ επέκταση στην στύση αφού η καλή υγεία φαίνεται από την στύση. Για παράδειγμα, είναι δείγμα καλής υγείας το γεγονός ότι τουλάχιστον μέχρι τα 25 ο άνδρας ξυπνάει και έχει στύση.
Το αίμα το οποίο κατευθύνεται σε όλο το σώμα, κατευθύνεται και στις φλέβες του πέους με αποτέλεσμα να καθορίζει και την εύρυθμη λειτουργία του. Είναι πολύ σημαντικές οι επιπτώσεις που μπορεί να έχει το πέος από τις παθολογικές καταστάσεις της πίεσης και της χοληστερόλης, παθήσεις που επηρεάζουν κατά πολύ και το αίμα, το οποίο ρέει σε όλα τα μέρη του σώματος.
Κακές συνήθειες όπως το αλκοόλ, το τσιγάρο, η έλλειψη άσκησης είναι παράγοντες που μπορούν να θρέψουν τις περιπτώσεις της δυσλειτουργίας της στύσης. Μάλιστα ευθύνονται και για την άσχημη συμπεριφορά και άλλων οργάνων του ανθρώπινου σώματος, τα οποία με την σειρά τους επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό και το πέος.
Από ένα σεξουαλικό πρόβλημα δεν μπορεί να λείπει το ψυχολογικό υπόβαθρο, το οποίο έχει συντελέσει στο να διπλασιαστεί το πρόβλημα πολλές φορές. Η έλλειψη της επικοινωνίας μεταξύ του ζευγαριού είναι ένα πρόβλημα το οποίο, προκαλεί και τον αρνητισμό στην συνεύρεση των δύο. Είναι καλό να μοιράζεστε τις σκέψεις σας με το άλλο σας μισό καθώς, η εποικοδομητική επικοινωνία μπορεί να γεννήσει και μία συγκλονιστική επαφή.
Οι πληροφορίες αντλήθηκαν από το ιατρικό ιστότοπο http://www.andrologikopeiraia.gr/  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια