«ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ
«Καμία μάχη που έδωσε η Ελλάδα δεν ήταν εύκολη. Η κάθε μάχη - με τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά - απαιτούσε και θυσίες, για να μπορέσει η Πατρίδα μας να έχει την εθνική της κυριαρχία και οι πολίτες της να απολαμβάνουν την αξιοπρέπεια και την ευημερία που τους αξίζει.
Αυτή είναι μια περίοδος, όπου γιορτάζονται πολλές επέτειοι μαχών που δόθηκαν, με το ξέσπασμα της Επανάστασης του ‘21, όπως σήμερα εδώ στα Δολιανά, με πρωταγωνιστή έναν πραγματικό ήρωα, τον Νικηταρά.
Συμπίπτει, όμως, να είναι και η περίοδος, όπου η νέα ελληνική κυβέρνηση δίνει τον δικό της αγώνα, για να ξαναβρεί η Πατρίδα τον δρόμο της, έξω από μνημόνια και οικονομικά πειράματα.
Δυστυχώς, δεν λείπουν απέναντι μας εκείνοι που θέλουν να συντηρούν την κρίση, έχοντας στόχο να συνεχίσουν να ταπεινώνουν ένα Έθνος και τον λαό του.
Εμφάνιση Τ.ΚΟΥΙΚ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ Ι.Ν.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΟΛΙΑΝΑ 24.05.15.jpg
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, (αντιμέτωπη με αυτούς τους λίγους, τους ελάχιστους, που στην ουσία θέλουν να δυναμιτίσουν την ίδια την Ευρώπη και με τους εκβιασμούς τους να δημιουργήσουν τεράστιο γεωπολιτικό πρόβλημα στην περιοχή), δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω και θα επιμείνει στον έντιμο συμβιβασμό, επ’ ωφελεία και των δύο πλευρών.
Η Ελλάδα έχει κάνει την επιλογή της λύσης μέσα στην Ευρωζώνη. Εάν ολόκληρη ευρωπαϊκή οικογένεια επιτρέψει με άξονα την Ελλάδα, να της κάνουν κουμάντο κάποιοι συγκεκριμένοι πολιτικοί και τραπεζίτες, τότε η ευθύνη της έκρηξης και του «ντόμινο» θα ανήκει σε άλλους και όχι σε εμάς.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε αυτούς που αναφέρεστε εννοείτε τον Σόιμπλε; Αναφέρεστε στην Λαγκάρντ ή τον Ντράγκι;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν χρειάζεστε διευκρίνιση. Συνδέστε ονόματα και συνεχή πρόσφατα γεγονότα και θα πάρετε την απάντηση».
Αυτή την δήλωση έκανε ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ, όταν του ζητήθηκε να μιλήσει στα τοπικά ΜΜΕ, μετά το τέλος της 194ης  Επετείου της ιστορικής Μάχης των Δολιανών.
Ο Τέρενς Κουίκ στις εκδηλώσεις αυτές στα Δολιανά, εκπροσώπησε την κυβέρνηση, παρέστη στην Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, κατέθεσε στεφάνι, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και παρακολούθησε την απαγγελία ποιημάτων από μαθητές του Δημοτικού και παραδοσιακούς χορούς από μέλη τοπικών πολιτιστικών Συλλόγων.
Στο περιθώριο αυτών των εκδηλώσεων είχε και συνεργασία με τον παριστάμενο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, προετοιμάζοντας την περιοδεία που θα πραγματοποιήσει από την Πέμπτη σε νομούς της Πελοποννήσου ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης με την παρουσία και του Υφυπουργού Επικρατείας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια