Επίσκεψη του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης στην Αγία Πετρούπολη

Από σήμερα Δευτέρα 4 Μαϊου 2015, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη, μετά από επίσημη πρόσκληση του Δημάρχου του κεντρικού Δήμου της Αγίας Πετρούπολης. Αναχώρησε σήμερα το πρωί με πτήση από την Κωνσταντινούπολη, με επιστροφή την Τετάρτη 6 Μαϊου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Λαμπάκης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις και επαφές με το Δήμαρχο και άλλους θεσμικούς παράγοντες του Δήμου της Αγίας Πετρούπολης, με περιεχόμενο τη συνεργασία των δύο Δήμων σε μορφωτικό, πολιτιστικό, τουριστικό και εμπορικό επίπεδο, και την αντίστοιχη σύναψη πρωτοκόλλων συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Παράλληλα θα προωθηθούν και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την αδελφοποίηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης με τον κεντρικό Δήμο της Αγίας Πετρούπολης.
Υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχει πραγματοποιηθεί αδελφοποίηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης με το Δήμο του Σοσνόβυι Μπορ, τα οφέλη της οποίας για την περιοχή μας είναι απτά και μετρήσιμα.
Το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης συνοδεύουν ο επίτιμος Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αν. Μακεδονία & Θράκη κ. Κων/νος Γκαμπαερίδης και η Πρόεδρος του συλλόγου «Ρωσικό Σπίτι» κ. Ιουλία Γαβρήλοβα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια