Ανδρικά πουκάμισα και σακάκια – συμβουλές για ένα στυλ που μαγνητίζει

Τα ανδρικά πουκάμισα  και τα σακάκια παραμένουν μία all time classic επιλογή, η οποία μπορεί να χαρίσει ένα μοναδικό στυλ στον κάθε άντρα ξεχωριστά, αρκεί να ξέρει να το υποστηρίξει.
Τι οφείλει λοιπόν να γνωρίζει ένας άντρας;

1.      Τα σακάκια αποτελούν μία από τις τελευταίες λέξεις της μόδας κάθε χρόνο με τον αριθμό των κουμπιών να αλλάζει, τα χρώματα να είναι πιο παλ ή πιο σκούρα, να φοριούνται με ή χωρίς γραβάτα κ.α. Αν το σακάκι έχει 3 κουμπιά, τότε κουμπώνετε μόνο το μεσαίο ή και το πάνω, αν έχει 2 κουμπιά μόνο το πάνω και αν έχει 1 δεν επιτρέπεται να κουμπωθεί.
2.      Αν τα πουκάμισά σας θέλετε να τα συνδυάσετε με γραβάτα, τότε θα πρέπει να είναι πάντα πιο σκούρα από το πουκάμισο, να έχει διπλό κόμπο και να σταματάει στην αγκράφα της ζώνης.
3.      Όταν φοράτε κουστούμι και θέλετε να δώσετε ένα casual τόνο στο look σας, τότε μπορείτε να φορέσετε υποδήματα στυλ oxford με κορδόνια. Το κόψιμο δηλαδή πρέπει να σταματάει ακριβώς στον αστράγαλο.
4.      Μην ανοίγετε μόνοι σας τις τσέπες από το σακάκι σας, γιατί έτσι χαλάτε την φόδρα του και δεν εφαρμόζει όπως πρέπει.
Αποθηκεύστε τις γραβάτες σας σωστά:
Υπάρχουν δύο τρόποι, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν, ώστε να αποθηκεύσετε με τον ενδεδειγμένο τρόπο τις γραβάτες σας. Ο πρώτος είναι να τις βάλετε τεντωμένες και απλωμένες στο συρτάρι σας και η άλλη είναι να τις διπλώνετε έτσι ώστε να δημιουργείτε ρολό.
Στυλιστικές συμβουλές για τα πουκάμισα:
Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε έναν άντρα μέχρι και ερωτικό, αν επιλέγει, φοράει και συνδυάζει σωστά το πουκάμισό του. Αρκεί να μην παραβλέπει τα εξής:
1.      O γιακάς του πουκαμίσου θα πρέπει να έχει περιθώριο μέχρι ένα δάχτυλο για να είναι άνετος
2.      Εάν ο γιακάς είναι σχετικά μεγάλος τότε μπορείτε να συνδυάσετε μία πιο φαρδιά γραβάτα με κόμπο χοντρό
3.      Αν επιλέξετε να φορέσετε κοντομάνικο πουκάμισο με γραβάτα (που δεν προτείνεται) επιλέξτε να το συνδυάσετε με ένα σακάκι από πάνω για να φαίνεται πιο κομψό.
Για επώνυμες και άκρως ποιοτικές επιλογές ανδρικής ένδυσης, κάντε κλικ εδώ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια