Έρχεται θύελλα με μίζες στα ΜΜΕ!.....ΜΑΧΗ ΘΕΜΟΥ-ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΥΤΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Πολυ ενοχλημένος δείχνει ο Θέμος Αναστασιάδης από το διάλογο περί Ολιγαρχών και περί λογαριασμών δημοσιογράφων που είχαν σε μια κοινοβουλευτική επιτροπή ο Υφυπουργός Άμυνας κ.Τόσκας (στρατιωτικός ε.α.) και ο πρώην υπουργός Νίκος Νικολόπουλος των ΑΝΕΛ.
Και τους δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας του σε συνδυασμό με το ρεπορτάζ περί των αεροπλάνων εξαιτίας του οποίου είναι στα δικαστήρια με τον υπουργό Πάνο Καμμένο. Ο κ.Τόσκας λέει ότι η κυβέρνηση δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια απέναντι στη λάσπη στον ανεμιστήρα και απέναντι στα κυκλώματα συγκεκριμένων πάλι ολιγαρχών.
«Ψάξτε τους λογαριασμούς τους κ.Υπουργέ. Έχουν τους λογαριασμούς τους» λέει ο κ.Νικολόπουλος. «Καλά τα λέτε » του απαντά ο κ.Τόσκας και συμπληρώνει «Συγκεκριμένων ολιγαρχών που αγγίζουν συγκεκριμένα ΜΜΕ.Δεν θα μείνουμε έτσι».
Όπα!
Κάποτε ο Θέμος μας είχε φωνάξει στην εφημερίδα του και ζητούσε συνεργασία με αφορμή τη συνέντευξη που μας είχε δώσει ο μακαρίτης σοφ.Πρινιωτάκης του σκανδάλου των ομολόγων και μας έλεγε «αν πω Γιάννη που πήγαν τα λεφτά πρέπει να φύγω απο τη χώρα.
Ο Θέμος έψαχνε τότε συγκεκριμένο υπουργό της Ν.Δ. η κάνουμε λάθος;
ΔΕΝ του δώσαμε φυσικά την κασέτα του διαλόγου που ζητούσε.Καταθέσαμε στη σχετική δίκη για το θέμα. Τώρα ήρθε ένα «πουλάκι» και μας είπε ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ συγκεκριμένα καυτά στοιχεία με ονόματα και χειρόγραφα για μίζες στα εξοπλιστικά.
Μεταξύ αυτών και συγκεκριμένων μεγαλομέσων ενημέρωσης,εταιρειών αμερικάνικων και γαλλικών και γερμανικών κλπ. ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ με τα μάτια μας και μάλιστα μεγάλος παράγων του χώρου χώρου των ΜΜΕ που τα είδε επίσης είπε ότι αξίζουν να «γράφει κανείς 2 χρόνια και να γκρεμίσει το σύστημα.
Αφορούν και ολιγάρχες και ΔΕΝ αναφερόμαστε ούτε στο Θέμο,ούτε στην εφημερίδα του.
Θα μπορούσε ως μεγαλοδημοσιογράφος επιτυχημένος που είναι να μας προλάβει και να τα πάρει και να τα δημοσιεύσει;
Θα ενδιαφερθούν πραγματικά στο υπουργείο Άμυνας μια και είναι και αυτά πραγματικά και όχι λάσπη στον ανεμιστήρα…
Μήπως μυρίχει θύελλα αποκαλύψεων ο αέρας η επηρεαστήκαμε από την ταλαιπωρία στον …ημιμαραθώνιο;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια