Τα πάντα για την περιποίηση των μικρών μας φίλων μέσα από το pet shop Pets-friends.gr!

Το καλοκαίρι αποτελεί αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων. Όσοι έχετε σκυλάκια είναι σίγουρο ότι τα παίρνετε μαζί σας στην παραλία και παίζετε ατελείωτες ώρες παιχνίδια μέσα στην θάλασσα μαζί τους. Ωστόσο μετά την παραλία τα αγαπημένα μας κατοικίδια έχουν ανάγκη από την ανάλογη περιποίηση και συγκεκριμένα από ένα καλό λούσιμο!
Το τρίχωμά τους είναι αρκετό για να αισθάνονται δυσφορία τους καλοκαιρινούς μήνες, επομένως είναι εξαιρετικά σημαντικό να τους απαλλάσσετε από το αλμυρό αλάτι της θάλασσας και την επακόλουθη φαγούρα, με ένα δροσιστικό μπάνιο. Προσοχή όμως, όπως και εμείς χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα τα οποία διατηρούν το τριχωτό της κεφαλής υγιές και τα μαλλιά μας λαμπερά, έτσι και όταν κάνουμε μπάνιο τα σκυλάκια μας πρέπει να χρησιμοποιούμε συγκεκριμένα σαμπουάν για σκύλους  
Στο pet shop θα βρείτε πολλά είδη σαμπουάν για σκύλους, καθένα από τα οποία εξειδικεύεται και σε μια συγκεκριμένη «θεραπεία». Υπάρχουν σαμπουάν σκύλων για την τριχόπτωση, για τους ψύλλους, για λευκό τρίχωμα, για σκούρο τρίχωμα, αντιπαρασιτικά και πολλά ακόμη!

Ωστόσο όσον αφορά στην περιποίηση του αγαπημένου και πιστού μας σκύλου που είναι σαν μέλος της οικογένειάς μας και θέλουμε να το φροντίζουμε με τον καλύτερο τρόπο, περιλαμβάνεται και το κούρεμα. Για αυτό το λόγο πρέπει να προσέξετε πολύ στην επιλογή της κατάλληλης κουρευτικής μηχανής, αν αποφασίσετε να το κουρέψετε μόνοι σας.
Το κούρεμα, όπως επισημαίνουν οι κτηνίατροι είναι εξαιρετικά σημαντικό για την υγεία τους σκύλου μας, καθώς όχι μόνο το αποσυμφορίζουμε από το επιπλέον τρίχωμα που το ζεσταίνουν περισσότερο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά ταυτόχρονα μπορούμε να «ανακαλύψουμε» και να απομακρύνουμε, διάφορους ανεπιθύμητους επισκέπτες όπως ψύλλους που μπορεί να κόλλησε από τη τελευταία βόλτα σας στο πάρκο της γειτονιάς.
Για την περιποίηση των αγαπημένων σας φίλων μην διστάσετε να επισκεφτείτε το pet shop μας pets-friends.gr , ώστε να ανακαλύψετε εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια