Στην Ορεστιάδα ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
Ανοιχτή επιστολή
Προς: Όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους του Έβρου
Συνάδελφοι, άλλη μια καλλιεργητική περίοδος τελειώνει και βρίσκει όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους σε απελπιστική κατάσταση.
Από τη μια η νέα ΚΑΠ που μειώνει δραστικά τις ενισχύσεις και βάζει νέες δυσκολίες στη ζωή μας και από την άλλη τα προαπαιτούμενα του 1ου, 2ου και 3ου μνημονίου, το υψηλό κόστος παραγωγής, οι εξευτελιστικές τιμές των προϊόντων μας, η φοροεπιδρομή που συνεχίζεται και με τον προϋπολογισμό του 2017, οι ασφαλιστικές εισφορές, τα χαράτσια (ΕΜΦΙΑ κλπ) μας έχουν κυριολεκτικά γονατίσει.
Είναι πια στον καθένα μας φανερό ότι οι πολιτικές της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων θέλουν να μας διώξουν από το χωράφι για να περάσει η γη, η παραγωγή , η εμπορία, η μεταποίηση, στα χέρια λίγων επιχειρηματικών ομίλων και νεοτσιφλικάδων.
Στον πόλεμο που μας κήρυξαν είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε διεκδικώντας δυναμικά να παραμείνουμε στα χωριά μας και να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε τα χωράφια μας.
Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» σας καλεί να βρίσκεστε όλοι σε ετοιμότητα, με τις μηχανές των τρακτέρ αναμμένες.
Και να πάρετε μέρος στη σύσκεψη που θα γίνει
Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη και ώρα 6 μμ
στο πολιτιστικό πολύκεντρο Ορεστιάδας
καλεσμένος της Ομοσπονδίας θα μιλήσει
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ
Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των 68 μπλόκων
Αγρότες και κτηνοτρόφοι ,
με ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΜΑΖΙΚΟ ΑΓΩΝΑ
μπορούμε να ανατρέψουμε τις αντιαγροτικές πολιτικές τους