Ο Βαγγέλης Θεοδώρου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την«Ανεξάρτητη Ενωτική Δημοτική Κίνηση»

Περίμενε να ορισθεί υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης!....δεν του βγήκε και κατέληξε στον Αλεξανδρή!όλα όπως ..τα θέλουμε!


Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική  Δημοτική Κίνηση», κ. Γιώργος Αλεξανδρής, ανακοίνωσε σήμερα τη συμμετοχή του κ. Βαγγέλη Θεοδώρου, Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού Αλεξανδρούπολης, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.   
Όπως  δήλωσε ο κ. Αλεξανδρής, «ο Βαγγέλης Θεοδώρου είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά του. Μέχρι σήμερα έχει προσφέρει στο Δήμο μας

σημαντικές υπηρεσίες, που στηρίζουν τον αθλητισμό, τη νέα γενιά, την τρίτη ηλικία. Έχει ακόμη πολλά να δώσει και χαίρομαι πραγματικά που ένας πολύτιμος συνεργάτης εξακολουθεί να στηρίζει το συνδυασμό μας. Η συμμετοχή του Βαγγέλη Θεοδώρου, ενισχύει ακόμη περισσότερο την ομάδα μας, σε πείρα, ικανότητα και γνώση. Συνεχίζουμε δυναμικά, βάζοντας το σχέδιο, τη διάθεση προσφοράς και την αφοσίωση στον τόπο μας, πάνω από κόμματα και διαχωριστικές γραμμές.»   

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Να τους χαίρονται κάτι τέτοιους στο ΠΑΣΟΚ,και έχουν πολλούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν ηταν το ΠΑΣΟΚ,ποιος θα τον ηξερε.Στο Ηρακλειο ακομα περιμενουν...Βαγγελακη μας ξεχασες κατι μας χρωστας,,,να επικοινωνησεις,γιατι θα παρουμε τον κ. Αλεξανδρη,και θα χασεις πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαγγέλη προχώρα! τουλάχιστον κάποιοι ξέρουν να εκτιμούν τα προσόντα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!! ΠΟΣΑ ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΗ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου